MyStyle

Syksyn trendikkäin väri on tässä, ja se on taatusti suomalaisten mieleen

Julkaistu:

MyStyle
Ei harmaata, ei oranssia, ei ruosteenruskeaa, ei punaista... Syksyn trendiväri on ihanan raikas tuulahdus jotain aivan muuta kuin mihin on totuttu.
Tänä vuonna trendiväreinä on näkynyt paljon pinkkiä, keltaista ja vihreää. Eikä pidä unohtaa punaista, jota on pitkin vuotta hehkutettu trendiväriksi. Talvella kirkas punainen näkyi esimerkiksi pooloneuleissa, takeissa, laukuissa ja muissa asusteissa.

Kesällä värejä näki paljon pitkissä liehuvissa mekoissa, kun punaisen lisäksi keltaiset ja muut mitä värikkäämmät kukkamekot valloittivat katukuvan.


Yleensä syksyisin pinnalle nousevat tummemmat ja syksyiset värit, kuten ruosteenpunainen, oranssi sekä harmaan eri sävyt. Mutta ei tänä syksynä. Who What Wear -sivusto nimittäin kertoo, että kirkas taivaansininen on ehdottomasti syksyn trendikkäin väri.

Tämän syksyn trendiväri on taatusti suomalaisten mieleen, sillä monet meistä mieltävät sinisen kotoisaksi väriksi. Tuhansien järvien maa, siniristilippu... Toisin kuin punainen, joka on kirkas ja huomiota herättävä, sinisen sanotaan olevan hyvin rauhoittava väri.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kirkas sininen korostaa sinisiä silmiä. Myös rohkean sininen luomiväri on nyt trendikäs, mikä miellyttää erityisesti ysärin ystävää.


Vaikka moni trendivaikuttaja on nyt pukeutunut kokosiniseen, riittää, että sinistä löytyy tehostevärinä jostain asusteesta, esimerkiksi kengistä tai laukusta.

Taivaansininen on raikas, ja siitä tulee mieleen kivipesty denim. Jos et inspiroidu vielä näistä kuvista, niin kokeile tätä: sinisen bleiserin voi hyvin yhdistellä vaikka valkoisen t-paidan ja farkkujen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt