MyStyle

Tiesitkö, että contourin voi tehdä myös kulmakarvoihin? Näin teet trendikkään varjostuksen kulmiin

Julkaistu:

Tyylikkään meikin saa tunnetusti aikaan varjon ja valon tasapainottelulla. Sama idea pätee myös kulmakarvoissa.
Onko termi contour tai contouring jo tuttu? Kyse on siis varjostamisesta meikissä, mikä oli muutama vuosi sitten yksi tärkeimmistä uusista meikkitrendeistä. Tummaa sävyä poskiluiden alle, nenänvarteen ja kasvojen reunoille, korostustuotetta korkeille kohdille ja kas, kasvot ovat kuin uudet!

Mutta miksi lopettaa siihen? Contouria voi nimittäin hyödyntää muuallakin kasvoissa!

Bustle kertoo, että varjostuksia voi tehdä yhtä lailla myös kulmakarvoille. Kulmakarva-contouringin olisikin tarkoitus tehdä kulmista huolitellut, mutta samalla myös luonnollisen näköiset.

Jippona on contourille tyypilliseen tapaan, että meikissä käytetään useampaa eri sävyä korostamaan eri kohtia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Näin homma käytännössä onnistuu:

1. Aloita vaalealla kulmatuotteella. Tuote voi olla esimerkiksi kulmakynä, -puuteri tai -geeli, kunhan väri on samankaltainen tai vain vähän tummempi kuin kulmakarvojen luonnollinen väri. Ensimmäisessä vaiheessa lähinnä väritetään kulmat esille. Tavallisesti moni jättäisikin muotoilun siihen.

2. Jatka meikkaamista tummemmalla sävyllä. Jos käyttää kulmakynää, voi varovasti esimerkiksi piirtää lisää kulmakarvoja tekemään kulmista tuuheamman näköiset. Kulmakarvoilla on myös tapana olla tummemmat kulmien ohuemmassa päässä, joten tässä vaiheessa kannattaa keskittyä kulmakarvojen keskiosaan ja ”häntään”.

3. Tarkenna kulmien muotoa meikkivoiteella tai peitevoiteella. Sävyn kannattaa olla sellainen, jota käyttäisi tavallisessa contourissa kasvojen korkeimmilla kohdilla, eli hiukan omaa ihonsävyä vaaleampi. Siten kulmat näyttävät siistiltä ja taatusti erottuvat ihosta edukseen.

4. Valmista! Kulmien pitäisi näyttää eläväisiltä eikä lättäniltä, mikä yhden tuotteen kulmamuotoilussa voi joskus olla ongelmana.

Alla olevalla videolla näytetään vielä mallia, miten homma hoidetaan:Lue myös:

Contouring voi olla myös helppoa! Meikkitaiteilijan luomivärikikka auttaa poskipäiden muotoilussa

Tässä se on: maailman helpoin ja nopein tapa meikata luonnollisen näköiset kulmakarvat

Contouringista ei päästy vieläkään – nyt meikataan päästä varpaisiin ja mummokin vielä

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt