MyStyle

Testasimme kuivasampoot – voittaja on lähes täydellinen tuote

Julkaistu:

Me Naiset
Purkkipesu pelastaa lähmätukan, kun aika ei riitä perinteiseen pesuhetkeen. Testasimme puhdistavat kuivasampoot.

1. Kevyt kohotus: Maria Nila Invisidry -kuivasampoo, 25,00 €

Lupaus: Riisitärkkelystä ja polymeereja sisältävä kuivasampoo puhdistaa ja antaa lisävolyymiä ja rakennetta. Hienojakoinen tekstuuri on lähes sävytön.

Kokemus: Tuote toimii täydellisesti aavistuksen lässähtäneisiin hiuksiin ja tuo niihin vastapestyjen hiusten tunteen. Riittoisa tuote ei jää tummiinkaan hiuksiin vaaleiksi läikiksi. Vähän likaisempia hiuksia sampoo ei kuitenkaan onnistu raikastamaan kunnolla. Hyvä tuote kampausten pohjatuotteeksi tai hieman littaniin hiuksiin.

Arvosana: 3 / 5

2. Paras puhdistus: Paul Mitchell Express Dry -kuivasampoo, 32,90 €

Lupaus: Raikastaa hiukset ja poistaa lian ja rasvan. Hiukset saavat raikkaan tuoksun. Hienojakoinen, väritön koostumus ei jätä jäämiä tummiinkaan hiuksiin.

Kokemus: Tämä tuote oli aidosti kuin hiustenpesu purkista. Kunnollisella paineella tuleva tuote oli helppo suihkia tyveen, ja jo muutama suihkaus poisti lattean ja tunkkaisen fiiliksen. Hiukset jäivät ihanan pehmeiksi, eikä niihin jäänyt tahmeaa tuntumaa. Riittoisa tuote on täysin väritön, joten sopii myös tummaan tyveen. Neutraali tuoksu.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Arvosana: 5 / 5

3. Kookoksinen raikastus: Lee Stafford Coco Loco -kuivasampoo, 12,90 €

Lupaus: Kuivasampoo, joka saa hiukset tuntumaan puhtailta ja raikkailta. Alumiinitärkkelys puhdistaa hiusten tyveä, kookospähkinän tuoksu raikastaa.

Kokemus: Söpön pullon paras puoli on sen kookoksinen tuoksu. Tuotteessa ei kuitenkaan riittänyt tarpeeksi tehoja puhdistamaan rasvoittunutta tukkaa tai tuomaan edes tuuheutta. Tuote sopii parhaiten kevyttä freesausta ja hedelmäistä tuoksua kaipaavalle.

Arvosana: 2 / 5

4. Tuuheuttava puhdistus: Nioxin Instant Fullness -kuivasampoo, 25,90 €

Lupaus: Kuivasampoo, joka puhdistaa ja tekee hiuksista tuuheammat. Suunniteltu erityisesti hennoille hiuksille tuomaan myös lisävolyymia.

Kokemus: Aavistuksen viilentävä tuote saa hiukset näyttämään aidosti siltä kuin aamulla olisi käynyt suihkussa. Tyvi kohottui kunnolla. Hiuksiin jäi pieni kuivasampoon tuntu, mutta ei tahmaista tunnetta edes parin päivää sitten pestyyn tukkaan. Runsaampi suihkiminen saattoi tarkasti katsottuna jättää tummiin hiuksiin harmahtavia alueita.

Arvosana: 4½ / 5

5. Miellyttävin tuoksu: Living Proof Perfect hair Day (PhD) -kuivasampoo, 24,50 €

Lupaus: Tehokkaasti puhdistava kuivasampoo. Ei jätä hiuksiin puuterimaista tunnetta, vaan poistuu hiuksista harjaamalla. Vie rasvan ja muotoilutuotteiden jäämät.

Kokemus: Tyylikäs pakkaus piti sisällään pienen pettymyksen. Rasvaisuus häipyi, tuoksu oli erityisen miellyttävä ja valkoista tyveä ei tarvinnut pelätä. Tuotetta täytyi kuitenkin suihkuttaa erittäin paljon, jos halusi saada puhtaan kuohkeat hiukset tai pitkäkestoisen tuloksen. Käytössä suhteellisen kallis sampoo.

Arvosana: 3 / 5

6. Herkullinen pullo: Amika Perk Up -kuivasampoo, 27,90 €

Lupaus: Ilmavuutta ja pehmeää rakennetta antava kuivasampoo poistaa rasvaisuuden ja raikastaa tuoksun. Puhdistaa hiuksia riisitärkkelyksen avulla.

Kokemus: Hauska pullo ja herkullinen tuoksu. Saa hiukset näyttämään selkeästi puhtaammilta. Tuote ei kuitenkaan ole kaikista riittoisin, sillä tavaraa täytyy suihkia kunnolla. Toisaalta myös liikaa suihkuttelua kannattaa varoa: muuten vahva tuoksu alkaa häiritä ja tyvi saattaa jäädä samean vaaleaksi.

Arvosana: 3½ / 5

Lue lisää:

Kutiseeko päänahka? 5 supertuotetta auttaa

Olisitko uskonut? Vanhat kunnon tuulipuvut ovat nyt huippumuotia

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt