MyStyle

Pohjoismaiden parhaat pukeutujat? Huippuluokan asut ja kuumat trendit aivan läheltä

Julkaistu:

Muoti
Kööpenhaminan tällä viikolla vietetyt muotiviikot keräsivät kaupungin täyteen tyylitaitureita. Kokosimme muotiviikkovieraiden parhaat asut ja näkyvimmät trendit.

Kalastajahattu

Ehkä uskomatonta, mutta totta: muotitietoisten kuumin lätsä on tällä hetkellä kalastajahattu. Päähinettä on nähty niin Rihannalla, huippumalleilla kuin Justin Bieberilläkin. Hatun voi yhdistää mihin tahansa asukokonaisuuteen.
Burberry-kuosi

Vanha klassikko näyttää taas tuoreelta. Burberry on freesannut ilmettään ja nostanut ikonisen ruutukuosinsa jälleen muotikansan suosikkien joukkoon.


Suuret kehykset

Jos kapeat kissalasit tai futuristiset plehat eivät kiinnosta, katse tänne! Muotiviikkovieraiden kasvoilla nähtiin runsaasti kookkaita aurinkolaseja.
Varsinainen kenkäyllätys

Tätä emme olisi ihan heti uskoneet: yksi muotiviikkojen kenkävalinnoista lainattiin suoraan rannalta – ja jalka-asiantuntijoiden painajaisesta. Syytä emme tiedä, mutta varvastossut eli flip flopit ovat tällä hetkellä muodikkaiden mieleen.


Keltainen

Keltaista, keltaista, keltaista! Kauden hittiväri ei jää epäselväksi. Kokeile mekoissa, paidoissa, housuissa, hameissa, kengissä, laukuissa ja meikissä – ihan kaikessa.Housupuvut

Housupuku ei mene edelleenkään muodista. Päinvastoin, se vain kasvattaa suosiotaan.


Myös vaaleansininen housupuku toimii. Yhdistä esimerkiksi lenkkareihin, statement-laseihin ja muotiväen uuteen ihastukseen, helmilaukkuun.

Kirkkaanvihreä on kauden yllättäjä. Muotiväri ei jää huomaamatta.

Läpinäkyvät muovilaukut

Muotiviikkovieraat hullaantuivat myös läpinäkyviin laukkuihin. Muotikikka on helppo toteuttaa: muovisen veskan sisään piilotetaan se oikea käsilaukku.Trendikäs sälelaukku

Toinen suosikkilaukku on edelleen viime kesänä hitiksi muodostunut, ympyrän tai puoliympyrän muotoinen sälelaukku.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Vyölaukku

Monen kammoksuma vyölaukku näyttää koko ajan vain paremmalta. Useat trendit hiipuvat nopeasti, mutta käytännölliselle vyölaukulle ennustamme pidempää ikää.

Helpoin muotiasu loppukesään: iso t-paita, pyöräilyshortsit, lenkkarit ja vyölaukku.


Diorin luksusveska

Muotikansalla on uusi laukkurakkaus, Diorin uutuuslaukku. Sama Hiver-malli keikkuu nyt eri kuoseissa, sävyissä ja materiaaleissa joka toisen muotivaikuttajan kädessä.


Ihanin vaatekombo

Ylisuuri paitapusero, naisellinen hame ja korolliset pistokkaat ovat loppukesän ja alkusyksyn helppo, toimiva ja suloisin yhdistelmä. Arjen luottokombo pelastaa asukriisiltä aamusta toiseen.
Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt