21, 41 vai 61? Harkitse tarkkaan, vanhennatko itseäsi varomattomasti tehdyillä vaatevalinnoilla

Julkaistu:

Tyylit
Nuoren suosikkinäyttelijän vaatevalinnat hämmentävät: asut vanhentavat parikymppistä tähteä nimittäin roimasti.
Näyttelijä Chloë Grace Moretz on kuvattu viime aikoina useaan otteeseen erilaisissa lookeissa. Paparazzit ovat ikuistaneet 21-vuotiaan Hollywood-julkkiksen erilaisissa mekoissa, koroissa ja housuasuissa.

Yksi asia tyyleissä hämmentää – Chloë ei näytä pätkääkään ikäiseltään.

Moretzin asuista on hyvin todennäköisesti vastuussa palkattu stylisti. Haettua tyyliä on hankala hahmottaa, sillä aiemmin Chloë on nähty rennon poikatyttömäisissä, nuorekkaissa ja trendikkäissäkin asuissa.

Nappasimme ikää lisäävät tyylivinkit Moretzin viimeisimmistä asuista. Käytä tai vältä, mikä ikinä tarpeesi onkaan.

1. Nilkkapituinen paitamekko

Paitamekkojen trendikkään ja ei-niin-trendikkään vaikutelman raja on hiuksenhieno.

Hyvän esimerkin ihastuttavasta paitamekkotyylistä tarjoili äskettäin esimerkiksi Jessica Alba rouhean puuvillaisella ja pohjemittaisella versiollaan.

Pitkähelmainen ja -hihainen, erilaisia kuoseja yhdistelevä, olkarypytyksillä varustettu ja kapeisiin korkoihin yhdistetty vaate ei puolestaan hengi nuorekkuutta.


2. Huonosti istuva housupuku

Huonosti leikattu ja huonosti istuva housupuku on omiaan lisäämään ikävuosia. Vaikka naisten housupuvut ovat nyt pinnalla ja yleensä huipputrendikäs valinta, tämän housupuvun malli ei imartele kantajaansa.


3. Liikaa meikkiä

Yksi helpoimmista mokista on onneksi myös helppo välttää: älä käytä liikaa meikkiä.

Sekä tumma ja vahva silmämeikki että tumma ja vahva huulimeikki ovat yhdessä usein liikaa ja saavat nuorenkin naisen näyttämään paljon todellisuutta vanhemmalta.


4. Turha konservatiivisuus

Paitapuserossa, puolihameessa ja koroissa ei ole mitään vikaa, mutta keskenään paritettuna niiden vanhentava vaikutus on taattu.

Moneen toimistoon look sopii täydellisesti, mutta nuorekasta vaikutelmaa hakiessa esimerkiksi konservatiivisen kauluspaidan voi vaihtaa astetta rennompaan puseroon.


5. Väljät vaatteet ja tuplakuosi

Ylisuuret ja väljät vaatteet ovat nyt trendikkäitä, ja niin on myös erilaisten kuosien yhdistäminen. Asua kootessa kannattaa pitää huoli, että lopputulos on rennon chic.

Kiinnitä huomio ainakin värivalintoihin, vaatteiden materiaaliin ja siihen, että ne laskeutuvat kauniisti.


6. Office-tyyli päästä varpaisiin

Joskus vanhentava tyyli voi olla toivottua, ja silloin kannattaa harkita turvautumista vanhaan kunnon toimistounivormuun: kapeisiin mustiin housuihin, mustiin korkoihin ja siistiin paitapuseroon.

Parikymppisen näyttelijättären sijaan Chloëkin näyttää vuosia kypsemmältä bisnesnaiselta.


7. Lyhyt, napitettava neuletakki

Olemme kertoneet ennenkin, että muutama yksittäinen vaatekappale on takuuvarma vanhentaja.

Yksi niistä on ikiklassikko, vartalonmyötäinen, lyhyt, ylös asti napitettava neuletakki. Asialle ei vain voi mitään: sen pukemisen seurauksena vuosia napsahtaa mittariin automaattisesti.


8. Tupeeratut kiharat

Kenties kaikkein eniten Chloën tyyliin vaikuttaa kuitenkin kampaus. Liian laitettu tukka on ilmettä vanhentava tekijä.

Tupeeratut, peruukkimaisen jäykäksi hiuslakalla suihkitut, liian laitetut kiharat ovat nykymuodin mukaan vanhanaikaiset. Kampaus tekee tyylille paljon, ja nykyisiin rentoihin laineisiin, surffitukkiin, nutturoihin, sotkuletteihin ja huolettomiin ponnareihin tottuneilla silmillä on vaikea suhtautua rouvashenkisiin hiuksiin.


Haluatko näyttää vanhempanakin nuorekkaalta? Ota mallia tästä huipputrendikkäästä naisesta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt