MyStyle

Aidot vartalot uikkareissa! Silottelemattomat bikinikuvat rohkaisevat kenet tahansa rannalle

Julkaistu:

Kauneus
Kaikenlaiset naiset julkaisevat rantakuviaan nyt Instagramissa ja muistuttavat otoksillaan, että kuka tahansa voi pukea bikinit.
2010-luku on kehopositiivisuuden aikaa. Kaikenlaisten, keskenään erilaisten, tavallisten ja tavattomampien vartaloiden puolesta puhuminen kasvaa ilmiönä jatkuvasti kiihtyvällä vauhdilla.

Oman vartalon hyväksyminen on alkanut näkyä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, johon kuka tahansa voi tuottaa haluamaansa sisältöä.

Tosin valtavirtakin on muuttumassa – pluskoon mallit, kuten megasuosittu Ashley Graham, valtavan seuraajajoukon kerännyt Iskra Lawrence ja Sports Illustrated -lehden uikkarimalli Tabria Majors ovat yhtä tunnettuja malleja kuin monet perinteisissä mitoissakin töitä tekevät huippumallit.


Ashleyn, Iskran ja Tabrian lisäksi bloggaajat, somevaikuttajat ja täysin tavalliset ihmiset ovat alkaneet jakaa sosiaalisessa mediassa yhä enemmän silottelemattomia uimapukukuvia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Muun muassa kokonainen pluskokoisille vartaloille omistettu Curvyinstyle-tili kokoaa yhteen bikini-inspiraatiota kurvikkailta käyttäjiltä. Suosittujen tilien lisäksi rantakropparohkeutta voi kerätä vaikkapa hashtagien #bodylove tai #bodypositivity takaa.

Esimerkiksi heistä voi inspiroitua. Bikinit päälle ja biitsille!
Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt