MyStyle

Tässä ne ovat: Parhaat huulirasvat koskaan!

Julkaistu:

Me Naiset
Erilaisia huulirasvoja löytyy pilvin pimein, mutta niitä toimivimpia tuotteita voi olla hankala löytää. Me Naisten toimitus listaa suosikkinsa.
Oletko joskus ostanut vahingossa huulirasvan, joka tuntuu lähinnä kuivattavan huulia sen sijaan, että se kosteuttaisi niitä? Vaikka pakkaus lupaisi mitä, toisinaan hyvä tuoksu ja suloinen purkki tarkoittavat, että huulirasvasta on enemmän haittaa kuin hyötyä.

Mutta hätä ei ole tämän näköinen! Me Naisten toimituksen naiset paljastavat, mihin huulirasvoihin he luottavat tilanteessa kuin tilanteessa:

Takuuvarmaa perustavaraa

”Paras huulirasva on tietenkin Vitalis. Se ei edes esitä imeytyvänsä huuliin, vaan jää niille kunnolliseksi kerrokseksi. Ei siis tarvitse lisätä rasvaa koko ajan, eikä voiteesta tule riippuvaiseksi. Toimii hyvin.”Kevyttä väriä

”Korresin Lip Butter on sheavoita sisältävä rasva. Se kosteuttaa tehokkaasti ja tuntuu huulilla miellyttävältä, ja sitä saa myös sävyllisinä versioina. Miinusta vain siitä, että tuotteen kaivaminen sormella pikkupurkista tuntuu aavistuksen epähygieeniseltä.”


Makeita tuoksuja

”Huulirasvamerkeistä suosikkini on Crazy Rumors, jolla on ihanan tuoksuisia sheavoipohjaisia puikkohuulirasvoja. Olen testannut esimerkiksi minttusuklaan, purukumin, mansikkasuklaan ja vadelmasorbetin tuoksuisia puikkoja, ja vielä on monta testaamatta.”


Viileää tunnelmaa

”Ehdoton suosikkihuulirasvani on Blistexin Lip Relief Cream -huulirasva. Sen pitää olla nimenomaan se valkoinen, puristettava putilo, jonka huulirasva on vitivalkoista ja vähän kosteusvoidemaista. Voide tuntuu ihanan viileältä huulilla, imeytyy nopeasti ja jättää huulet mattaisiksi, mistä tykkään.”


Laatua pienessä paketissa

”Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream -huulirasva on vain yksinkertaisesti älyttömän hyvä. Lisäksi on kiva, kun voiteen saa pienessä pyöreässä rasiassa, joka ei vie paljoa tilaa meikkipussissa.”


Värikästä kosteutusta

”Tämänhetkinen suosikkihuulirasvani on Oh Yeahh! -huulivoide. Se kosteuttaa todella hyvin. Lisäksi rasvaa on saatavilla eri sävyissä, joten kuivahuulinenkin kaveri voi käyttää näppärästi tätä huulipunan korvikkeena.”


Lue myös:

3 keinoa, joilla saat huulet näyttämään pulleammilta – ilman pistoksia

Oletko huulirasva-addikti? Huomioi tämä

Kuivat ja rohtuneet huulet? 4 kotihoitokeinoa, joita kannattaa kokeilla

Näyttääkö huulipuna karmealta kuivilla huulilla? Beyoncén meikkitaiteilijan kikka pelastaa

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt