MyStyle

Malliesimerkki: Näin käytät jopa revittyjä farkkushortseja tyylillä

Julkaistu:

Tyylit
Olivia Culpo onnistuu näyttämään tyylikkäältä rankasti revityissä denimshortseissa. Kopioi tähden tyylikikat.
Revityt farkut, farkkushortsit ja farkkuhameet saatetaan mieltää rönttöisiksi festarivaatteiksi, vain nuorille sopivaksi trendiksi ja aikuiseen tyyliin täysin sopimattomiksi vaatekappaleiksi.

Rikki revitystä denimistä tuleekin usein epäsiisti vaikutelma, mutta oikeilla vaate- ja asustevalinnoilla senkin voi saada näyttämään tyylikkäältä. Parhaimmillaan rikottu farkku tasapainottaa asukokonaisuuden rouheisen trendikkääksi muttei lainkaan suttuiseksi.

Täydellisen farkkutyylin esitteli juuri muun muassa yhdysvaltalaismalli Olivia Culpo. Hän yhdisti farkkushortsit shoppailureissulla Los Angelesissa muuten siisteihin, laadukkaisiin elementteihin, ja sai lookin toimimaan loistavasti keskellä kaupunkia.


Vaikka jalkaan ei vetäisikään huippumallin tavoin minimittaista shortsiparia, kikka toimii yhtä lailla pidempilahkeisen tai -helmaisen revityn vaatteen kanssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Revityt tai vaikkapa vain raakareunaiset farkunlahkeet ja helmat kannattaa parittaa siistien ja selkeiden asusteiden ja hillityn väripaletin kanssa. Trendifarkusta saa tällä stailaustyylillä helposti edustuskelpoisen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt