MyStyle

Yhdet kengät ovat loppukesän ehdoton hitti – sujauta jalkaan tyylillä

Julkaistu:

3 x tyyli
Loppukesän lämmöstä kannattaa ottaa kaikki irti ja sujauttaa jalkaan sandaalit. Muista asuvinkki myös syksyn matkoilla.
Klassikkovaatteet toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monipuoliset vaatteet luovat hyvän vaatekaapin perustan: niiden ympärille voi luoda tyylikkään lookin helposti ja usein edullisestikin.

Simppelit, punotut sandaalit näyttävät aina tyylikkäiltä. Punos on hienostunut ja klassinen, mutta silti perinteistä nahkapintaa kiinnostavampi valinta.

Punossandaalit käyvät niin pellavahousujen kuin ranta-asunkin kaveriksi. Sandaaleilla kelpaa kävellä useamman sesongin ajan, sillä kyse ei ole hetken trendi-ilmiöstä.

Kopioi asut loppukesän lämpimiin päiviin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pellavahousut + pitsitoppi = 51,98 €

Kesän hienostunein helleasu syntyy, kun klassikkosandaaleihin yhdistää ilmavan kevyet pellavahousut ja rennosti istuvan pitsitopin. Tyylikästä ja kevyttä!


Raidallinen puuvillamekko + olkihattu + aurinkolasit = 39,94 €

Punotut sandaalit sopivat täydellisesti yhteen väljän, raidallisen puuvillamekon, auringolta suojaavan olkihatun sekä aurinkolasien kanssa. Tässä asussa ei tarvitse tuskailla!


Kukallinen kimono + musta epäsymmetrinen uimapuku = 49,98 €

Lomalla on ihana pulahtaa uimaan useammankin kerran päivässä. Lomapäivänä ei siis muuhun tarvitsekaan pukeutua – punotut sandaalit, trendikäs epäsymmetrinen uimapuku sekä kirjava kukkakimono luovat yhdessä supertyylikkään ranta-asun.


Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden klassikkovaatteen ja luo sen ympärille kolme erilaista asua noin 50 eurolla. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt