MyStyle

Täydellinen huulipuna hakusessa? Tässä 7 punaa, joihin voi aina luottaa

Julkaistu:

Me Naiset
Tällä listalla on jokaiselle jotakin.
Täydellisen huulipunan metsästys on monilla aina jatkuva ongelma. Lukemattomia hyviä vaihtoehtoja on kyllä saatavilla, mutta mistä löytäisi sen yhden punan, jossa kaikki toivotut elementit olisivat samassa paketissa?

Nyt metsästämisen voi lopettaa!

Me Naiset paljastaa 7 huulipunaa, joihin toimituksen naiset luottavat kerta toisensa jälkeen:

1. MAC – Flat Out Fabulous

”Upea pinkin sävy ja todella matta huulipuna, joka taatusti pysyy. Plussaa siitä, että sävy saa hampaat näyttämään todella valkoisilta.”


2. Lumene – Villivadelma

”Sävy on ihanan intensiivinen ja huulipuna on helppo levittää. Pysyy tuntikausia huulilla myös syömisen jälkeen. Kaikista nestemäisistä mattahuulipunista ehdottamasti suosikkini.”


3. NYX – Cannes

”Täydellinen huulipuna arkeen. Sävy on hyvin lähellä huulien oikeaa väriä, joten puna tuo huulille vain kevyttä korostusta.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy4. Sephora – Sweet rasberry

”Pysyy huulilla todella hyvin ja tuntuu kevyeltä. Tummempi marjainen sävy vain yksinkertaisesti toimii.”5. Make Up Store – Pink Bliss Eden

”Puna on juuri sopivan pigmenttinen eikä yhtään kuivattavaa. Tässä pitää kuitenkin olla tarkkana, sillä saman merkin ekstramatat punat eivät ole läheskään yhtä hyviä. Lisäksi kiiltävä, vihreä hylsy on törkeän hieno.”6. Guerlain – Rouge G

”Perinteinen puikkomallinen huulipuna on juuri niin laadukas kuin tämän hintaluokan tuotteelta on lupa odottaa: levittyy hyvin, pysyy voidemaiseksi huulipunaksi pitkään ja tuntuu huulilla miellyttävältä. Painavassa metallipakkauksessa on myös ripaus ihan sitä aitoa luksustunnetta, josta tietää törsänneensä.”


7. Maybelline – Romantic

”Kestävä ja mattaisuudestaan huolimatta kivan kevyen tuntuinen huulilla. Levittyy helposti. Kuivattaa huulia jonkin verran, mutta ehdottomasti paras, jota olen käyttänyt. Saunan ja vesijuoksun kestävä!”


Lue myös:

Ikuisuuspulma ratkaistu: julkkismeikkaajan vinkillä värikäs huulimeikki pysyy, mutta ei kuivata

Huulipuna vastaan jäätelö! Testasimme, mikä puna kestää kesäherkun

Sininen huulipuna, uhka vai mahdollisuus? Kokeilimme – ja tältä se todellisuudessa näyttää

Highlighter-puikkoa huuliin? Kyllä vain, sanoo Rihanna, ja mehän uskomme

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt