MyStyle

Neljä suurta syksyn trendiä – nämä haluat tietää ja hankkia sitten kaappiin

Julkaistu:

Metti
Syksyn 2018 trendinostoja à la tyyliblogisti Metti Forssell. Nappaa vinkit tulevaan sesonkiin.
Lämpö sen kun jatkuu, mutta pikkuhiljaa katseet kääntyvät jo tulevaan syksyyn.

Tämän syksyn muoti näyttää mukavan värikkäältä ja mielenkiintoiselta. Paljon erilaisia printtejä, rohkeita värejä ja kiinnostavia asusteita.

Nyt on hyvä hetki tehdä ensimmäinen katsaus syksyn 2018 trendeihin.

Eläinkuosit

Eläinkuosit ovat huomiota herättäviä, mielenkiintoisia ja rohkeita. Tänä syksynä varsinkin leopardikuosi nauttii suursuosiota.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leopardikuosin kanssa muu asu kannattaa pitää maltillisena, jotta kokonaisuus pysyy tyylikkäänä. Tänä syksynä tosin rohkeimmat fashionistat yhdistävät eläinkuosia nimenomaan kirkkaiden värien, kuten punaisen ja keltaisen kanssa.


Kirkkaanpunainen

Kirkkaanpunainen on yksi suosikkiväreistäni, joka toimii käytössä ympäri vuoden. Kirkkaanpunainen on rohkea, tyylikäs ja naisellinen väri, joka saa kantajansa hehkumaan. Tulevana syksynä etenkin erilaiset punaiset neuleet näyttävät erityisen kauniilta.


Cowboy-bootsit

Cowboy-bootsit tekevät paluun. Herätä siis henkiin sisäinen lehmityttösi ja pue farkkujen kanssa tylppäkärkiset tolppakorolliset cowboy-bootsit. Ne näyttävät hyvältä myös maksimittaisten hameiden ja mekkojen parina.


Graafiset korut

Syksyn koruissa nousevat selvästi vahvana esiin erilaiset graafiset kuviot ja selkeät linjat. Tavallinen arkiasu saa ihan uuden ilmeen, kun siihen yhdistää trendikkäästi suuret, näyttävät korvakorut.


Metti kirjoittaa MyStylelle joka viikko muodista, kauneudesta, tyylistä ja trendeistä. Lue kaikki jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt