7 upeaa tyyliä vuodelta 1998 – nämä 20 vuotta vanhat vaatteet voi taas pukea

Julkaistu:

Retromuoti
Sukellamme säännöllisesti retromuodin helmien pariin. Tällä kertaa tehdään tyylikatsaus vuoteen 1998 – vuoden 2018 silmin.
Uskomatonta mutta totta, vuoden 1998 trendit ovat taas ajankohtaiset.

Kokosimme yhä edelleen tunnetuilta julkisuuden henkilöiltä vaatevinkkejä tasan 20 vuoden takaa. Miltä näyttivät esimerkiksi Beyoncé Knowlesin tai Jennifer Lopezin lookit kaksi vuosikymmentä sitten?

Näistä vaatekappaleista voit taas ottaa mallia.

Ohuet remmikorot

Hittiyhtye Destiny's Childin kengät ovat taattua ysäriä, ja taas trendikkäät. Ohutremmiset sandaletit esimerkiksi mustana ja metallinhohtoisena kuuluvat tämän hetken muodikkaimpiin kenkiin.


Simppelit minimekot

Spagettiolkaimet, yksinkertainen malli ja lyhyt helma olivat mekkomuodin avainsanoja sekä vuonna 1998 että nyt. Yhdistettynä vielä remmikorkoihin Mariah Careyn look toimisi yhtä hyvin myös tänä päivänä.


Futuristiset, kulmikkaat aurinkolasit

Jennifer Lopezin ja Mariah Careyn aurinkolasilookit vuodelta 1998 voisivat olla helposti tältä kesältä. Matalat, joko kissamaiset tai kulmikkaat mustat muovikehykset ovat jälleen huipputrendikkäät.


Pieni kukkakuosi

Suloinen kukkakuosi on palannut vahvasti muotiin. Sekä puseroita että mekkoja koristavat nyt poikkeuksetta pienet kukat – aivan kuin 90-luvulla.


Minihamejakkupuku

Spaissari-tähti Geri Halliwell näyttää skarpilta linjakkaassa minihameessa ja jakkutakissaan. Sekä hame- että housupuku on taas vuonna 2018 muodikkaan pukeutujan luottokombo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt