Rihanna laittoi highlighteria huuliin – ja kohta me muut teemme saman - MyStyle - Ilta-Sanomat

Rihanna laittoi highlighteria huuliin – ja kohta me muut teemme saman

Rihanna tietää, että kimaltavaa sen olla pitää.

Julkaistu: 30.7.2018 7:13

Korostustuotteille on taas löytynyt uusi käyttötarkoitus.

Poskipäitä ja muita kasvojen korkeita kohtia esiin tuovat kimmeltävät korostustuotteet ovat toki iloinen asia. Mutta sallinette minun käyttää ilmaisua highlighter-villitys puhuessani viime vuosien meikkitrendeistä. Higlighter-infernokaan ei olisi suurta liioittelua.

Voimakkaasti valoa heijastavat korostustuotteet muodostuivat monen netissä vaikuttavan kauneusgurun tunnusmerkiksi jo vuosia sitten, ja monen tavallisenkin meikkaajan meikkipussukassa on nykyään korostustuote jos toinenkin.

Kimalletrendi ei ole väistymässä, päinvastoin. Vuoden 2018 trendiennusteiden mukaan tämän vuoden isoimpia juttuja kauneusrintamalla ovat kimaltaminen ja kiiltäminen. Pitkän mattahuulipunakauden jälkeen kimmellys ja kiilto ovat tulossa rytinällä takaisin myös huulimeikkiin.

Rihannalta mallia

Trendin etulinjassa on kukas muukaan kuin Fenty Beauty -kosmetiikkamerkkiä luotsaava monilahjakas laulajatähti Rihanna. Bustle-sivuston mukaan Rihanna julkaisi hiljattain Instagram Storyssa meikkivideon, jolla hän suti Fenty Beautyn valikoimaan kuuluvaa kullanhohtoista highlighter-puikkoa huuliinsa.

– Ilman mitään ennakkovaroitusta Rihanna muutti kaiken, mitä highlighteristä tiedetään, Bustlessa hekumoidaan.

Korostuspuikon sutimiseen huulille ei ole tiedossa mitään erityisiä niksejä. Kuulemma Rihanna levitti highlighteriä huuliin ihan niin kuin mitä tahansa huulipunaa. Kimallehuulia haikailevien on hyvä ottaa huomioon, että kaikki higlighter-sävyt eivät välttämättä toimi kaikkien ihonvärien kanssa yhtä hyvin kuin pehmeästi kultaan taittava korostepuikko.

Tässä kuvassa Rihannan huulilla ei välttämättä ole highlighteriä, mutta kiiltoa piisaa joka tapauksessa.

Korostusta korvaan

Ottaen huomioon korostetuotteiden saaman suosion, saattaa highlighterien uudesta käyttötarkoituksesta tulla suurikin hitti.

Olisiko tässä nykyajan vastine runsaan kymmenen vuoden takaiselle nudehuulihuumalle? Takavuosinahan huulet maalattiin korostuspuikon sijaan peitepuikolla.

Rihannalle korostustuotteiden levittäminen erikoisiin paikkoihin ei ole mitään uutta. Jonkin aikaa sitten Rihannan meikkitaiteilija paljasti, että korostustuotetta kannattaa levittää myös korviin, etteivät korvat näytä olevan eri paria hehkuvaksi meikatun naaman kanssa.

Lue lisää:

Kuin pianoa soittaisi – paitsi helpompaa! Tekniikka, jolla onnistut korostusvärin levittämisessä

Meikkaa ihostasi hehkuva ilman korostuspuuteriövereitä – 4 parasta vinkkiä

Ensin Kim Kardashian ja Rihanna, nyt Lady Gaga: 4 syytä, miksi jokaisella julkkiksella pitää olla oma meikkimerkki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?