MyStyle

Rosie Huntington-Whiteleynkin käyttämä itserusketuskikka takaa täydellisen rusketuksen

Julkaistu:

Itseruskettava
Ammattilaisvinkit käyttöön! Näillä onnistut purkkirusketuksessa.
Vaikka tänä kesänä ei ole ollut auringosta pulaa, moni kaipaa oman luontaisen päivetyksen lisäksi rusketukseen hieman lisää syvyyttä – tai haluaa välttää UV-säteitä ja valitsee siksi purkkirusketuksen.

Jo tuttujen itserusketusohjeiden rinnalla otamme muutaman uuden ammattilaisniksin käyttöön.

Muun muassa huippumalli Rosie Huntington-Whiteleyn, laulaja Mariah Careyn ja näyttelijä Ryan Goslingin rusketuseksperttinä tunnettu James Read paljastaa E! Newsille omat itseruskettavakikkansa. Read luottaa voiteiden, vaahtojen ja vesien sijaan sumutettavaan itseruskettavasuihkeeseen ja kolmeen niksiin, joiden nerokkuudesta ei ole kysymystäkään.

Lue myös: Testasimme parhaat itseruskettavat – kallein ei ollutkaan paras!

  1. Kerrosta. Read suihkuttaa itseruskettavan iholle mahdollisimman ohuena kerroksena, mutta kerrostaa tuotetta kolmeen otteeseen. Näin purkkirusketuksesta tulee syvempi ja pitkäkestoisempi. Jokaisen kerroksen välissä itseruskettavan kannattaa antaa kuivua kymmenisen minuuttia.
  2. Levitä pyyhe lattialle. Levitä pari pyyhettä ympärillesi lattialle ja jalkateriesi päälle ennen suihkimista. Näin suojaat sekä lattian väriltä että herkästi itseruskettavaa nappaavat jalkaterät liialta värjäytymiseltä.
  3. Valitse aurinkorasva huolella. Yksi helpoimmista kesävirheistä itseruskettavan kanssa käy aurinkoa ottaessa. Rusketuksen päälle ei nimittäin kannata levittää öljymäisiä aurinkosuojatuotteita, eikä uimassa saisi lillua ilman vedenkestävää aurinkovoidetta. Vedenkestävä aurinkosuoja suojaa myös itseruskettavaa kulumiselta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt