MyStyle

Katoavatko rajaukset näkyvistä, kun avaat silmät? Kelluva silmänrajaus voi auttaa

Julkaistu:

Me Naiset
Kummallinen rajausvinkki on kokeilemisen arvoinen erityisesti tietyntyyppisiin silmiin.
Joskus silmänrajauksen on tarkoitus tuoda syvyyttä katseeseen ilman, että rajaukseen sinänsä kiinnitetään huomiota. Toisinaan taas olisi kiva saada vaivalla piirretty kissarajaus tai muu näyttävä rajaus kunnolla esille.

Jotkin silmät ovat kuitenkin sen muotoisia, että rajaus helposti piiloutuu liikkuvalta luomelta.

Englannin kielessä tällaista silmäluomityyppiä kutsutaan monolidiksi – tuppaa rajaus häviämään näkyvistä heti, kun silmä on auki. Monolid-silmäluomi on yleinen varsinkin aasialaisilla.

Kiitos internetin tee-se-itse-meikkigurujen, tähänkin pulmaan löytyy pelastava rajauskikka: floating eyeliner eli kelluva silmänrajaus.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kelluva silmänrajaus piirretään ripsirajan sijaan keskelle luomea niin, että kun silmät avaa, näyttää kuin rajaus olisi ripsirajassa.

Oikea rajauksen paikka riippuu tietysti siitä, millaiset juuri sinun silmäsi ovat, ja sopivan kohdan löytäminen voi vaatia muutaman harjoituskierroksen. Toisaalta, jos pienellä treenillä saa vähennettyä tulevaisuudessa ilmenevää silmänrajaustuskaa, on harjoittelu kelpo investointi.Meikkibloggaaja Francesca Tanmizi sai Redditissä paljon hehkutusta osakseen jaettuaan siellä vinkkinsä kelluvan rajauksen tekoon. Toinen Reddit-käyttäjä vinkkasi, että keskellä luomea kelluva rajaus toimii vielä paremmin, kun rajauksen alareunan häivyttää pehmeäksi ruskealla tai harmaalla luomivärillä.

Francesca Tanmizilla on Working with monolids -nimisellä Instagram-tilillään paljon muitakin silmämeikkejä erityisesti niille, joiden liikkuva luomi ei erotu. Osa vinkeistä on avuksi myös raskaiden silmäluomien kanssa.Olennaista on löytää lukuisista rajauskikoista se, joka sopii omiin silmiin. Lue, millainen rajaus toimii parhaiten esimerkiksi lähellä toisiaan olevissa tai ulkonevissa silmissä.

Lue lisää:

Näin paljon erilaiset silmänrajaukset muuttavat ulkonäköä – testasimme 6 eri vaihtoehtoa

Rajatako vai eikö rajata? 7 elämänviisautta, jotka eyeliner on meille opettanut

Pää räjähtää! Uusi silmänrajausvillitys on niin nurinkurinen, että sen tajuamiseen menee hetki

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt