MyStyle

Fitness-tähti Eevi Teittinen paljastaa yllättävän bikinikikan kilpalavoilta – onko tässä salaisuus myös tähtien täydellisten Instagram-kuvien takana?

Julkaistu:

Julkkikset
Instagramissa poseeraavat maailmantähdet näyttävät kuvissa huolitelluilta ja tyylikkäiltä. Onko heillä apukeinoja?
Bikinimuoti on suomalaisille varsin ajankohtainen aihe, sillä parhaillaan helteet hellivät suurimmassa osassa maata. Monet suuntaavat näillä ilmoilla rannoille.

Bikinimuodista voi ottaa mallia vaikka julkkiksilta Jasmine Tookesilta, Hailey Baldwinilta, Bella Hadidilta, Kourney Kardashianilta ja Kim Kardashianilta tai Iskra Lawrencelta.
Vai voiko? Julkkikset näyttävät kuvissa huolitelluilta, kun kaikki tietävät, että rannalla loikoilun jälkeen ei ole parhaimmillaan, jos hiekkaa on joka paikassa ja naama on kuumuudesta tulipunainen.

Kaiken lisäksi rantamuoti on mennyt niin niukaksi, että tavallinen pulliainen ihmettelee, miten bikinit enää edes pysyvät paikoillaan?
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kaksipuolinen teippi apuun

Olemme viime aikoina uutisoineet, kuinka julkkisten bikinit on niukentunut entisestään. Menneiden vuosikymmenien suosikkibikinit, narubikinit, ovat esimerkiksi tehneet paluun. Ja hyvä niin, sillä narubikinit näyttävät upeilta! Säädettävissä narubikineissä on vielä se hyvä puoli, että naruilla voi asun säätää itselle juuri sopivan kokoiseksi.

Jotkut ovat ottaneet narubikineistä vielä yhden askeleen eteenpäin. Esimerkiksi Kourney Kardashian julkaisi muutamia päiviä sitten Instagramissa kuvan omista bikineistään, joissa sivukaistaleet on korvattu täysin läpinäkyvällä materiaalilla.
The List -sivusto on esimerkiksi aiemmin kirjoittanut aiheesta. He ovat haastatelleet julkkisstylisti Ali Levineä, joka paljasti kaksipuolisen teipin olevan ihan korvaamaton apu uikkariongelmissa. Samaa kikkaa monet julkkikset käyttävät, jos eivät halua punaisella matolla esitellä liikaa itsestään.

Samassa artikkelissa stylisti Erica Page kertoo, että kannattaa panostaa laadukkaampiin uima-asuihin, sillä halvemmissa tuotteissa materiaali venähtää nopeammin.

Vielä parempi kikka voi olla fitness-kisoissa käytetyt keinot.

Liimaa ja liian pienet bikinit

Fitnessissä lavalla ei saa sattua sellaista vahinkoa, että bikinit yhtäkkiä valahtaisivat pois paikoiltaan. Fitness- ja hyvinvointiammattilainen Eevi Teittinen paljastaa, millä bikinit kyllä pysyvät halutessa ylhäällä.

– Ensinnäkin fitness-kisoissa kilpailijoiden bikinit ovat yhden numeron liian pienet, hän vinkkaa.
Toinen, vielä oleellisempi seikka on bikiniliima, jota levitetään uima-asun saumakohtiin. Kangas painetaan ihoon kiinni.

Teittinen on itse käyttänyt liimaa vain kilpalavalla, mutta se todella toimii ja pitää asun ojennuksessa.

– Ei se liiku siitä mihinkään. Liima pitää kyllä bikinit aika hyvin kasassa ja voi rohkeasti liikkua lavalla, Teittinen sanoo.

Iholta liima lähtee melko helposti, vaikka kankaan repäiseminen saattaa hetkellisesti kirpaista. Vaatteesta liima lähtee pesemällä.

Voi olla, että julkkikset käyttävät bikiniliimaa poseeratessaan Instagram-kuvissa tai voi olla, että eivät käytä. Täydelliseen kuvaan ei tarvita välttämättä muuta kuin kaveri, joka kertoo, missä asennossa kannattaa poseerata.

Teittinen kuitenkin vinkkaa, että bikiniliima voi olla todella hyvä keino pitää bikinit ojennuksessa esimerkiksi festareilla!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt