MyStyle

Näistä tennareista kaikki puhuvat nyt – uutuus, josta et todennäköisesti ole vielä kuullut

Julkaistu:

Tyylit
Tuttujen klassikkotennareiden rinnalle on tullut pari uutta suosikkia, toinen vielä varsin tuntematon merkki.
Tennarimuoti on tullut jäädäkseen. Olemme esimerkiksi uutisoineet täällä, täällä ja täällä siitä, kuinka Converset ja Vansit eivät mene pois muodista. Tätä ennustaa myös Who What Wear -sivusto, joka kertoo, että todellinen lontoolainen ”fashionista” kulkee rennosti Converseissa, kun taas Milanossa jalkaan laitetaan Vansit.

Klassikkotennareiden rinnalle on kuitenkin tullut kaksi uutuussuosikkia, joista toisista et ehkä ole aiemmin kuullutkaan. Nimittäin ekologiset Veja-tennarit.

1. Veja

Pariisilainen tennarimerkki Veja tuli suuremmalle yleisölle tunnetuksi, kun näyttelijä Emma Watson ihastui niihin pari vuotta sitten. Toisin kuin vanhat tutut klassikkotennarit, Veja on vain reilu 10 vuotta vanha brändi. Stockmannilta kenkäparin saa noin 90–110 eurolla.


Veja mainostaa valmistavansa jalkineita vastuullisesti ja Reilun kaupan periaatteita noudattaen. Merkki mainostaa käyttävänsä kenkien materiaalina esimerkiksi vastuullisesti tuotettua luonnonkumia, luomupuuvillaa ja kierrätysmateriaaleja, ja heidän valikoimastaan löytyy myös vegaanisia malleja. Kokoja ja malleja löytyy niin aikuisille kuin lapsillekin.


Tanskalainen, New Yorkissa asuva bloggaaja Charlotte Groeneveld esittelee Instagramissa omat Vejansa.
Saksalainen bloggaaja Nhi on ihastunut myös näihin tennareihin.

1. Fila

Niin kutsutut rumat lenkkarit eivät suinkaan ole menneet pois muodista, ja siitä ovat esimerkkinä ysärisuosikit.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Fila ei ole aivan uutuustennari, mutta se on tehnyt paluun trendeihin parin vuosikymmenen jälkeen. Kerroimme viime elokuussa, että Filan vaaleanpunaiset möhkölenkkarit myytiin hetkessä loppuun sen jälkeen, kun ne tulivat tavaratalo Barney’silla myyntiin.

Valkoiset Fila Disruptorit saa Zalandolta noin 120 eurolla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt