Justin Bieberin kihlattu on hetken seuratuimpia pukeutujia – 17 toinen toistaan parempaa asua

Julkaistu:

Tyylit
Hailey Baldwin, 21, on sekä seurattu tyylivaikuttaja, tunnettu huippumalli että nyt myös popin megatähden Justin Bieberin kihlattu.
Viihdemaailma kuhisi sunnuntaina ja maanantaina, kun tieto poptähti Justin Bieberin, 24, ja huippumalli Hailey Baldwinin, 21, kihloista alkoi ensin levitä ja varmistui lopulta todeksi.

Me MyStylessa voimme vain todeta, että Justinilla on hyvä maku: Hailey on kuulunut jo pitkään fanittamiimme tyylivaikuttajiin ja rohkeisiin ja trendikkäisiin pukeutujiin.

Muun muassa huippumallijoukon Gigi ja Bella Hadidin sekä Kendall Jennerin ystävyksiin lukeutuva Baldwin on tuttu näky viime vuosien muotinäytöslavoilta ja mainoskampanjoista. Mallisivusto Models.com on rankannut naisen maailman 50 parhaiten ansaitsevan mallin joukkoon.

Hailey Baldwin tunnetaan myös kuuluisasta sukunimestään: hänen isänsä on näyttelijä Stephen Baldwin ja setänsä näyttelijä Alec Baldwin.

Hailey ansaitsee kuitenkin huomiota elämänsä kuuluisien miesten ja ystävien lisäksi myös puhtaasti hyvän tyylinsä vuoksi. Kokosimme naisen kuumat asut.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt