MyStyle

Kesän helpoimmat kampaukset! 5 tyyliä, jotka toimivat myös märissä hiuksissa

Julkaistu:

Me Naiset
Saammeko esitellä: kampaukset, jotka kestävät tyylillä biitsielämän ja uimisen.
Ranta- tai allaspäivänäkin on mahdollista näyttää salonkikelpoiselta, kun valitsee hiustyylin, joka näyttää hyvältä myös kastuneena.

Kun kampauksen tekee huolella, hiuksille ei tarvitse tehdä koko päivänä mitään, vaikka tukka kastuisi useamman kerran.

Tässä viisi kampausideaa, jotka toimivat niin märissä kuin kuivissakin hiuksissa:

1. Hiirenkorvanutturat

Avaruusnutturat, Mikki Hiiri -nutturat, tuplanutturat... Näppärälle je hauskan näköiselle trendikampaukselle on monta lempinimeä!
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hiukan samaan tapaan kuin triplanutturassa, kampauksessa hiukset kiedotaan nutturoille. Tällä kertaa ne sidotaan ikään kuin korviksi pään päälle.

Mikä tiukemmat nutturat tekee, sitä paremmin ne pysyvät paikoillaan, mutta myös löysemmät nutturat näyttävät märkänä sopivan huolettomilta.2. Triplanuttura

Tämä kampaus pitää lyhyetkin hiukset pois naamalta. Kun päälaelle, takaraivoon ja niskaan kietaisee tiukat nutturat, pysyy tukka aloillaan taatusti. Kampausta voi piristää pään sivuille tehtävillä ranskanleteillä.3. Puoliksi kiinni

Onko kiire? Silloin kannattaa luottaa nopeaan kikkaan ja kietaista vain päällimmäiset hiukset pois naamalta. Etummaiset osat voi laittaa joko kahdelle tai yhdelle pikkunutturalle. Loput hiukset saavat jäädä rennosti auki.

Esimerkiksi uinnin jälkeen auki olevia hiuksia voi puristella suolasuihkeen tai muun rakennetta antavan tuotteen kera. Silloin tukkaan saa kevyitä laineita.Jos nutturat eivät inspiroi, samanhenkisen kampauksen voi tehdä esimerkiksi letin kera. Vielä helpommalla pääsee kierittämällä kaksi hiussuortuvaa köyden näköiseksi letiksi.4. Kuplaponnari

Ponnareista tykkäävien kannattaa kokeilla hiukan tavallisesta arkikampauksesta poikkeavaa kampausta. Ponnariin saa helposti tehtyä hauskoja ”kuplia”, kun hiuksiin lisätään useampi pieni hiuslenkki tasaisin välein.

Kuplaponnari myös pysyy tuuheamman ja laitetumman näköisenä kuin tavallinen poninhäntä.5. Näyttävä lettikruunu

Jos kampauksen tekoon liikenee hetki aikaa, lettikruunun taiteileminen on vaivan arvoista. Hiukset pysyvät pois tieltä, märkyys ei haittaa tippaakaan ja satunnaiset letistä pudonneet hiussuortuvat tekevät kampauksesta vain aiempaakin paremman näköisen.Lue myös:

Sopivatko lyhyet hiukset sinulle? Kahden sekunnin kikalla se selviää

Messy bun on kesän juhlakampaushitti – ohjeet, joiden avulla onnistut

Harkitsetko otsatukkaa? Tässä parhaat mallit eri kasvonmuodoille

8 helppoa juhlakampausta, jotka onnistuvat tumpeloltakin – kokosimme parhaat videot

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt