MyStyle

Kesän trendikkäimmät bikinipöksyt paljastavat pelottavan paljon

Julkaistu:

Tyylit
Narubikinit, peppubikinit ja maailman imartelevin leikkaus. Suosikkiuima-asut paljastavat nyt paljon, ja siitä on todisteena tuore Kourtney Kardashianin Instagram-kuva.
Tänä kesänä voidaan viimeistään sanoa hyvästi peittävälle, hipster-malliselle bikinialaosalle. Kesän bikinimuoti ei nimittäin hetkeen ole ollut yhtä paljastavaa. Tästä on todisteena monen julkkiksen sosiaaliseen mediaan lisäämät valokuvat.

Kauden trendikkäimmissä bikineissä ei kangasta ole erityisemmin tuhlattu. Bikinimuodissa näkyy nyt esimerkiksi brazilian, eli suomeksi yksinkertaisesti pepun paljastava alaosa.

Oikeastaan näiden brazilian-mallisten peppu-uikkareiden villitys alkoi jo pari vuotta sitten, eikä sille ole näköpiirissä loppua. Myös string-bikinit, eli narubikinit, sekä tanga-mallinen alaosa ovat nyt suosiossa julkkisten keskuudessa.

Rohkeimmat bikinit ovat jo oikeastaan niin pienet, että niissä ei ole enää mitään järkeä. Esimerkiksi Kourney Kardashian julkaisi hiljattain Instagramissa kuvan, jossa poseeraa bikineissä, jonka alaosan sivukappaleet on valmistettu täysin läpinäkyvästä materiaalista. Se peittää vain juuri ja juuri kriittiset alueet.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kardashian oli kuvien ottohetkellä Italiassa lomailemassa perheensä sekä poikaystävänsä Younes Bedjimanin kanssa. Tv-tähti julkaisi reissulta lukuisia uima-asukuvia.
Myös monet muut julkkikset, kuten huippumallit Ashley Graham, Iskra Lawrence ja Bella Hadid, ovat tykästyneet pienenpieniin bikineihin. Bella Hadidin yllä on todella trendikkäät, nuden väriset naribikinit, mikä osoittaa, että nyt vähemmän on enemmän.

Bikini- ja uimapukumuodissa näkyy myös 1990-luvulta tuttu malli, jossa sivuilta leikkaus nousee todella korkealle. Tämä on yksi imartelevimmista leikkauksista, sillä korkealle nouseva lahje saa jalat näyttämään todellisuutta pidemmiltä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt