MyStyle

Kyllästyttääkö sama vanha ihonhoitorutiini? 3 uutta ihonhoitovillitystä, joilla kasvot saa hehkumaan

Julkaistu:

Me Naiset
Ihonhoidosta on tullut jo lähestulkoon taidetta. Kokosimme kolme kiinnostavinta uutuusvillitystä, joilla laittaa ihonhoito uuteen uskoon.

1. Täsmähoitavat geelinaamiot

Hydrogeelinaamiot ovat pieniä, kasvojen eri alueille suunniteltuja täsmähoitoja. Hydrogeeli sitoo itseensä tehokkaasti kosteutta ja on käytössä esimerkiksi piilolinsseissä.

Kauneudenhoidossa tehoaineet imeytyvät hydrogeelilapuista esimerkiksi silmien alle ja huulille. Naamiot ovat siitä näppäriä, että ne eivät sotke lainkaan.

Etenkin huulille aseteltavat geelit ovat niin söpöjä, että niitä voisi melkeinpä käyttää julkisilla paikoilla. Noh, ainakin Aasiassa, josta idea on peräisin.


Missha Speedy Solution Smile Zone Patch -naamio hoitaa alfalipoiinihapolla nenän ja suupielten välisiä nasolabiaalialueen juonteita, 3,50 €. Kocostar Lip Mask Pink -huulinaamio asetellaan huulten päälle kymmeneksi minuutiksi, 2,90 €.

2. Kauneusravintolisät

Nutrikosmetiikka eli erilaiset syötävät kauneuslisät ovat juurruttaneet paikkansa markkinoilla. Juuri nyt suosituimpia ovat kollageenia sisältävät tuotteet, jotka lupaavat lisätä ihon kimmoisuutta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kollageeni on elimistön omaa isosäikeistä tukikudoksen proteiinia. Ravintolisissä se on yleensä peräisin kaloista, joten kala-allergikoille tuotteet eivät sovi.

Lääkärit suhtautuvat varauksella kauneusravintolisien tehoon ja tarpeellisuuteen, mutta kollageenilla ja viherjauheella terästetty kauneussmoothie on silti monen mallin luottoaamiainen. Jos smoothie ei maistu, testaa karkeiksi jalostettuja vitamiinivalmisteita.Cocovi Vihermix + Inkivääri -jauheseos on luomulaatuinen smoothiemix, joka sisältää myös kasviproteiinia, 12,95 €. SugarBear Hair Vitamins -vitamiinikarkit sisältävät muun muassa hiusten kuntoa parantavaa biotiinia, 37 €.

3. Ufo kangasnaamion korvaaja

Hierontaa, valohoitoa, neulausta, pesutehoa. Kotona voi nykyään tehdä lukuisia laitehoitoja, jotka olivat ennen vain hoitoloiden käytössä.

Ruotsalainen Foreo on kehittänyt smart mask -laitteen, joka tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle kangasnaamiolle. Jos kasvoille levitettävä harso saa aikaan vain märkä rätti -vibat, saatat ihastua Ufoon. Sen pinnalle kiinnitetään pieni naamiolla kyllästetty harso, jota sitten pyöritellään kasvoilla 90 sekunnin ajan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Laite tehostaa tehoaineiden imeytymistä lämpenemällä, värisemällä ja lopuksi viilenemällä. Samalla se hoitaa ihoa led-valoilla: punainen taistelee ikääntymistä vastaan, vihreä kirkastaa ihon sävyä ja sininen on tarkoitettu aknen hoitoon. Laite toimii yksinäänkin, mutta sitä voi ohjata myös puhelimen sovelluksella.


Foreo Ufo -ihonhoitolaite, 279 €. Naamiopakkaukset 9,90 € / 7 kpl.

Lue myös:

Eikä, meitä on huijattu! Ihohuokosten pienentäminen onkin mahdotonta

Mikrobit ovat uusinta ihonhoitoa – ja tulevaisuudessa ehkä myös aknelääke

Trendikäs kangasnaamio voi paljastaa ihosi tilan – tee helppo testi

Tässäkö uusi hittihoito? Punttitreeni kasvoille!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt