MyStyle

Helle palaa! Ota haltuun 3 tämän hetken kuuminta sandaalitrendiä

Julkaistu:

Tyylit
Loppuviikoksi on luvattu helteitä, joten on aika miettiä jalkinevaihtoehtoja. Sandaaleissa toimivat nyt hapsut ja tupsut sekä ronskimpi ”iskätyyli”.
Sandaalikelejä ajatellen heinäkuun alku oli vähän niin ja näin: ilmat pyörivät siinä rajalla, että valitseeko jalkoihinsa viileämpien ilmojen kengät vai sandaalit.

Nyt maanantaina kuitenkin uutisoitiin, että sää lämpenee loppuviikkoa kohden ja keskiviikosta eteenpäin voidaan ainakin maan eteläosissa nauttia jopa hellelukemista. Onkin aika miettiä sandaaliasiat taas kuntoon.

Kauden sandaalitrendeissä näkyy muutama yhdistävä piirre: suuret ja näyttävät yksityiskohdat, kuten hapsut ja helmet ja paljetit, ronskimman puoleinen muotoilu ja mukavuus.

Who What Wear -sivusto on listannut kauden trendikkäimpiä sandaalimalleja. Olemme valinneet artikkelin innoittamana parhaimmat sandaalit tähän kesään: punotut sandaalit, varvassandaalit ja ”iskäsandaalit”.


1. Punotut sandaalit

Yksi kesän suosikkimalleista on ehdottomasti punotut sandaalit. Näitä näkee nyt joka paikassa. Sandaalit voivat olla nahkaiset tai ne voi olla valmistettu jostain luonnonmateriaalista.


2. Hapsut, paljetit, helmet, tupsut

Sandaaleissa saa olla nyt paljon yksityiskohtia. Oikeastaan mitä enemmän, sen parempi. Hapsut, paljetit, helmet, tupsut. Kaikki käy!


3. ”Iskäsandaalit”

Ronskit ja mukavat ”iskäsandaalit” menevät nyt asun kuin asun kanssa. Nämä voi yhdistää vaikka mekon tai hameen kanssa. Kerroimme jo maaliskuussa, että huippumuotimerkki Chanelin ansiosta ”dad sandals” eli iskäsandaalit ovat nyt kuumemmat kuin koskaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt