MyStyle

Saisiko olla uutuus vai vanha tuttu? Etsimme vaihtoehdot klassikkohajuvesille

Julkaistu:

Me Naiset
Jos uuden hajuveden valinta tuntuu vaikealta, kannattaa valita tuoksu, joka on hiukan samankaltainen kuin vanha lemppari.

MODERNIT UNISEX-TUOKSUT:


Syvempää sitrusta

Klassikko:

Dolce & Gabbana Light Blue on pirteä ja nuorekas sitrustuoksu, johon raikkaiden tuoksujen ystävät ovat kiintyneet. Kissankellojen, vihreän omenan ja sitruksen yhdistelmä ei ole liian voimakas, ja se sopii sekä töihin että kesäjuhliin.

Dolce & Gabbana Light Blue EdT, 50 ml, 81,90 €

Uutuus:

Hermésin uutuus Eau de Citron Noir on Light Bluen aikuisempi versio. Jos Light Bluen haihtuminen iholta päivän mittaan harmittaa, Hermésin syvempi pohjatuoksu pysyy iholla iltaan saakka. Eau de Citron Noir yhdistää limen ja sitruunan raikkauteen tummempia savun ja puun vivahteita, joten se sopii hyvin myös juhlatuoksuksi – myös miehelle.

Hermes Eau de Citron Noir Eau de Cologne, 50 ml, 84,90 €

Merellistä meininkiä

Klassikko:

Calvin Klein ck one on yksi klassisimmista unisex-tuoksuista, joka ärsyttää harvoja, mutta miellyttää monia. Ck one on virkistävä tuoksu, jossa ananaksen ja papaijan makeus on yhdistetty tasapainoiseksi kokonaisuudeksi myskin ja bergamotin kanssa.

Calvin Klein ck one EdT, 50 ml, 39,60 €

Uutuus:

Maison Margielan Replica-sarja on kuin moderni ck one. Sailing Day -hajuvedessä merituulen tuoksu rakentuu suolaveden sijaan korianterista, iiriksestä ja katajasta. Pohjatuoksusta löytyy myös vivahde Calvin Kleinin setripuusta ja ruususta. Sopii hyvin urheilulliselle ja ulkoilusta nauttivalle ihmiselle, sillä tuoksu on sopivan rento ja huoleton.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Maison Margiela Replica Sailing Day EdT, 100 ml, 89,90 €

Tupakkaista tunnelmaa

Klassikko:

Viimeisen 10 vuoden ajan mausteisten ja tummien unisex-tuoksujen kruunua on pitänyt Tom Fordin Tobacco Vanille. Sen vahva tuoksumaailma jakaa mielipiteet – sitä joko inhoaa syvästi tai rakastaa palavasti. Sopii niille, jotka haluavat erottua joukosta.

Tom Ford Tobacco Vanille, 50 ml, 205,00 €

Uutuus:

Jos mausteisen vahva tuoksumaailma vetää puoleensa, kokeile Armani Privén unisex-tuoksua Bleu Lazul. Jykevän pullon sisältä löytyy samanlaisia tupakan ja vaniljan aromeja kuin Tom Fordista, mutta yhdistettynä raikkautta tuoviin bergamottiin, kardemummaan ja luumuun. Armanin uutuus on myös hieman kevyempi kuin Tobacco Vanille, joten se sopii kesäversioksi.

Armani Privé Bleu Lazuli EdP, 100 ml, 245,00 €

KEPEÄT KUKKAISTUOKSUT:


Kaunis kukkaseppele

Klassikko:

Vuonna 2007 lanseerattu Marc Jacobsin Daisy on aikansa klassikko – kuin kesäinen niitty pullotettuna. Kukkien lisäksi pullosta löytyy mansikkaa ja verigreippiä, jotka tuovat tuoksulle makeita ja raikkaita vivahteita.

Marc Jacobs Daisy EdT, 50 ml, 74,00 €

Uutuus:

Daisya muistuttava kukkaketo ja jasmiinin häivähdys löytyvät myös Byredon modernista Flowerhead-tuoksusta. Tuoksu on saanut inspiraationsa intialaisista hääseremonioista, joissa morsian pukeutuu kukkaseppeleeseen. Tuoksumaailmassa harvinaisempi puolukka tuo makeaan kukkaistuoksuun pienen kirpeyden, ja pohjatuoksun nahka tekee tuoksusta monipuolisemman.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Byredo Flowerhead EdP, 50 ml, 110,00 €

Eksoottisia hedelmiä

Klassikko:

Versacen ajaton kukkaisklassikko yhdistää kukkien ja hedelmien parhaimmat vivahteet. Niille, jotka kaipaavat kukkaistuoksua ripauksella hedelmien makeutta, on Versace varma valinta.

Versace Bright Crystal Absolu EdP, 50 ml, 84,90 €

Uutuus:

Kun tuoksuttelee Jimmy Choon Blossom Special Edition -versiota, yhtäläisyyden Versacen klassikkoon huomaa välittömästi. Versacen granaattiomenaisuus ja vadelmaisuus löytyvät myös Jimmy Choon eksoottisien hedelmien alkutuoksusta. Parfyymin sydän- ja pohjatuoksu ovat täynnä kukkaisuutta. Tässä astetta Versacen tuoksua pirteämpi kevätuutuus.

Jimmy Choo Blossom Special Edition EdP, 60 ml, 65,00 €

Kuin kesämorsian

Klassikko:

Chloén parfyymi on yksi kukkaistuoksujen aatelisista. Pienestä puuterisuudestaan huolimatta tuoksu ei ole tunkkainen, vaan harmoninen kokonaisuus voimakkuutta ja keveyttä.

Chloé EdP, 50 ml, 90,50 €

Uutuus:

Jos valintasi ovat selkeät kukkaistuoksut Chloén tapaan, saa puutarhoista inspiroitunut Bella Blanca sinut ihastumaan. Molempia tuoksuja yhdistävät kielon, freesian ja ruusun sävyt. Bella Blanca ei kuitenkaan käänny liian makeaksi päärynästä ja appelsiininkukasta huolimatta. Valkoisia kukkia pullollaan olevasta tuoksusta povataan tämän kesän suosituinta häätuoksua.

Oscar de la Renta Bella Blanca EdP, 50 ml, 65,00 €

SAMETTISEN NAISELLISET TUOKSUT:


Pippuria ja vaniljaa

Klassikko:

70-luvulla lanseerattu kulttimaineinen Opium uudisti itsensä 2000-luvulla. Lämpimän mausteinen ja paahteisen kahvin vivahteita sisältävä tuoksu on asteittain voimistuva, mutta ei yhtään pistävä.

Yves Saint Laurent Black Opium EdP, 50 ml, 85,00 €

Uutuus:

Naiselliseen ja viettelevään Black Opiumiin ihastuneet löytävät uuden suosikkinsa Giorgio Armanin Sì -tuoksun Passione-versiosta. Molemmissa alkutuoksun roseepippuri ja päärynä yhdistyvät sydäntuoksun jasmiiniin. Kummankin pohjatuoksu on kyllästetty vaniljalla ja setripuulla. Armanin uutuus sopiikin hyvin kesätuoksuksi talvisemman Black Opiumin rinnalle.

Giorgio Armani Sì Passione EdP, 50 ml, 89,50 €

Puun tuoksua

Klassikko:

80-luvulla lanseeratun klassikon, tunnistaa omintakeisesta puuterisen puumaisesta tuoksusta. Samsara on löytänyt kannattajansa heistä, jotka nyrpistät nenäänsä liian makeille tuoksuille.

Guerlain Samsara EdT, 50 ml, 95,12 €

Uutuus:

Jos olet tykästynyt Samsaraan, kokeile Guccin uutuutta: siitä löytyy sama vahva puumaisuus, joka on puuterin sijaan yhdistetty marjaisempiin vivahteisiin. Sukupuolirooleilla leikittelevä tuoksu on saanut inspiraationsa miesten Gucci Guilty Absolute -tuoksusta. Parfyymi on kuin nuorennusleikkaus Samsaralle – kasarimaisen tunkkaisuuden tilalla on raikas marjaisuus.

Gucci Guilty Absolute Pour Femme EdP, 50 ml, 100,90 €

Pehmeää puuteria

Klassikko:

Ikoninen L'Air Du Temps tuli markkinoille vuonna 1948, ja sen suosio on jatkunut tähän päivään saakka. Omintakeinen ja hyvin tunnistettava tuoksu yhdistää kukkaisuuden ja puuterisuuden ja on perinteisiä kukkaistuoksuja voimakkaampi.

Nina Ricci L'Air Du Temps EdT, 50 ml, 75,90 €

Uutuus:

Nina Riccin tunnelma huokuu Issey Miyaken kevätversiosta. Alkutuoksun hedelmäisyys ja pohjatuoksun santelipuu yhdistävät näitä kahta hajuvettä, joita kuvaillaan rauhan ja puhtauden tuoksuiksi. L’Eau d’Issey Pure Nectar de Parfumista puuttuu Nina Riccin puuterisuus, mikä tekee tuoksusta selkeästi modernimman.

Issey Miyake L’Eau d’Issey Pure Nectar de Parfum EdP, 50 ml, 89,50 €

Lue myös:

Mihin kohtaan hajuvesi kannattaa oikeasti suihkauttaa? Tietosi kaipaavat todennäköisesti päivittämistä

Kohoava pullataikina ja muut katoamassa olevat tuoksut – ikävöitkö jo näitä?

5 syytä, miksi työkaveri kärsii tuoksustasi

”Se ei varmasti sopinut 15-vuotiaalle!” Muistatko ensimmäisen hajuvetesi?

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt