MyStyle

9 kuvaa todistavat, että pepun juuri ja juuri peittävät farkkushortsit ovat kesän ”pakko-saada-vaate”!

Julkaistu:

Tyylit
Yhdistä minimittaiset farkkushortsit hieman viileämpänä päivänä esimerkiksi verkkosukkahousujen kanssa.
Festarikesä on suunnilleen puolessavälissä, mutta vielä on hyvin aikaa nauttia kesän parhaista tapahtumista. Joka viikonlopulle tuntuu löytyvän jotain, mikä tarkoittaakin sitä, että asukriisi nousee aina viikoittain uudelleen esiin.

Jos mietit, mitä festareille tai ylipäätään kesäpäivänä päälleen laittaisi, on yksi aivan täydellinen alaosa, joka sopii kaikille – siis aivan kaikille. Farkkushortsit.

Muotiraamattu Vogue julisti jokin aika sitten, että pitkälahkeiset mutsishortsit ovat tämän kesän muodikkain valinta. Uskallamme kuitenkin olla hitusen eri mieltä. Mutsishortsit toki ovat kauniit, klassiset ja mukavat. Siitä ei kuitenkaan pääse mihinkään, että juuri pepun peittävät, lyhytlahkeiset farkkushortsit ovat ihanat, ja ne sopivat festareille täydellisesti.

Myös monet muoti-ikonit ovat tajunnet minipituisten farkkushortsien hienouden. Esimerkiksi brasilialainen malli Alessandra Ambrosio on nähty monesti farkkushortseissa.


Shortseja ei edes välttämättä tarvitse lähteä metsästämään kaupasta, vaan vanhat, jo polvista kulahtaneet farkut voi pätkäistä shortsipituuteen. Farkkushortsit voit yhdistää vaikka t-paidan tai lyhyen topin ja maihareiden kanssa. Yhdistelmä on yksinkertainen, mutta trendikäs.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Aina helle ei helli Suomen kesässä, sen tiedämme. Shortsien alle voikin laittaa esimerkiksi verkkosukkahousut. Eivät ne välttämättä kovin paljon lämmitä, mutta näyttävät kyllä törkeän hyvältä!

Heitä päälle vielä huppari tai villapaita, niin shortsit menevät viileämpänäkin iltana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt