MyStyle

Rantalook, säkkärätukka ja 5 muuta julkkisten parasta kiharakampausta – ja vinkit tyylien kopioimiseen

Julkaistu:

Me Naiset
Kiharakampauksen ei todellakaan tarvitse olla aina samanlainen, vaan hauskoja vaihtoehtoja ja tyylejä on lukemattomia.

Rennot pikkulaineet


Tästä ei rantatyyli tule enää paremmaksi! Rihannan minimalistiset pikkulaineet ovat sopivan rennot, mutta kevyt lainehdinta tekee hiuksista elävän näköiset. Samanlainen kampaus on myös superhelppo tehdä itse!

Kevyet laineet saa helpoiten aikaan tekemällä hiuksiin lettejä ja antamalla niiden olla päässä muutaman tunnin tai yön yli. Mitä pienempi ja tiukempi letti ja pidempi odotusaika, sen tiiviimmät laineet.

Esimerkiksi suolasuihkeella tai muotovaahtoa käyttämällä ennen lettien tekoja tukkaan saa myös rantalookille sopivaa vähän märän tukan fiilistä.

Tuhti säkkärätukka


Näyttelijä Zendaya Coleman tietää, että villit säkkäräkiharat on yksi hauskimmista tyyleistä, mitä voi keksiä!
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Oikeasti tuhdin kiharapehkon saa parhaiten aikaan, jos tukka on aika pitkä ja paksu, mutta kyllä ohueenkin tukkaan saa pörröä aikaan.

Homma onnistuu esimerkiksi kierittämällä hiukset yön yli kiharoiden tekemiseen tarkoitetuille putkiloille ja erottelemalla avatut kiharat varovasti pikkuruisiin osiin, tai vaihtoehtoisesti tekemällä hiukan erikokoisia kikkuroita kiharrusraudan avulla.

Romanttiset korkkiruuvikiharat


Tassu pystyyn, jos tuli mieleen, että Annalyn McCordin tyyli on kuin vanhan mustavalkoelokuvan naistähdellä! Siistien korkkiruuvikiharoiden kanssa ei voi mennä vikaan.

Tiukat ja tasaiset korkkiruuvit saa loihdittua helpoiten tikkukihartimella, mutta suoristusrautaa käyttämällä voi myös onnistua erinomaisesti.

Lyhyen tukan laineet


Kuka väitti, että kunnon kiharoita voi tehdä vaan pitkään tukkaan? Näyttelijä Charlize Theron osoittaa, että ei pidä paikkansa!

Myös lyhyttä tukkaa käsiteltäessä tikkukiharrin on kätevin väline. Kannattaa myös kokeilla kietaista tukka yöksi pienille nutturoille, mikä tekee hiuksiin luonnollisia laineita.

Näyttävä lainepolkka


Tasaisen paksut laineet toimivat erityisen hyvin lyhyessä polkassa, kuten näyttelijä Kat Grahamilla.

Siistit laineet saa aikaan esimerkiksi pyöräyttämällä hiukset pinnin avulla rullalle pään päälle ja sivuille sekä antamalla tukan olla muutaman tunnin tai yön yli.

Käännetyt latvat



Jennifer Lopezin kiharatyyli on kaikkien kiireisten unelma: ainoastaan latvat pyöräytetään kauniille kikkuroille, ja se on siinä!

Koska latvoihin tehtävät kiharat saavat olla aika väljät, kannattaa hommaan valita suoristusrauta tikkukihartimet sijaan. Siten on helpompi säädellä, kuinka isoa tai pientä kiharasta tulee.

Kiharrettu ponnari


Vielä simppelimpi kiharalook on vetäistä hiukset Beyoncén mallin mukaan hiukset korkealle ponnarille ja kihartamalla hiusten latvat. Näyttävää ja helppoa, juuri sitä mitä kuka tahansa kaipaa elämäänsä!

Lue myös:

Kiharat kestävyystakuulla – onnistu kuudella askeleella

Ylimaallinen kiharruskikka! Näin helposti pitkät tai paksut hiukset voi kihartaa

Parempi ponnari! 5 tapaa viedä arkikampaus seuraavalle tasolle

Jeesusteippi, pesusienet ja muut kodin pikkuesineet, joita voit käyttää hiusten kihartamiseen

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt