MyStyle

Kesäjuhlien paras mekko sopii kaiken kanssa, siis aivan kaiken! 3 tapaa yhdistellä se asusteisiin

Julkaistu:

3 x tyyli
Valkoinen jerseymekko on klassinen ja yksinkertainen, mutta siksi se onkin yksi tärkeimmistä vaatekaapin asuista.
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen ja melkein asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan ja niiden avulla vaatekaappisi pysyy aina päivitettynä. Vaikka klassikosta maksaisi enemmän, voi sen ympärille luoda tyylikkään lookin jopa alle 50 eurolla.

Klassisia ja aina muodikkaita värejä ovat tietenkin musta ja valkoinen. Siksi myös valkoinen, A-linjainen jerseymekko kuuluu klassikoihin, jotka ovat vuodesta toiseen tyylikkäitä monissa tilanteissa.

Valkoinen mekko on täydellisen raikas valinta esimerkiksi kesäjuhliin.


Valkoinen mekko on kuin tyhjä kangas, sen ympärille voi asusteiden avulla luoda melkein minkälaisia lookeja tahansa. Esimerkiksi valkoisilla – tai vastaavasti hyvin räikeän värisillä koruilla ja kengillä syntyy todella erilaisia juhla-asukokonaisuuksia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Valitsemamme jerseymekko on malliltaan rento, eikä se purista tai hiosta. Jos materiaali on vielä laadukas ja luonnonkuituinen, tuntuu kangas iholla entistä mukavammalta.

Valkoinen jersey-mekko 98% puuvillaa, Cos 59€

Valkoinen pikkulaukku + valkoiset ballerinat + valkoiset aurinkolasit = 35,94€


Rohkea ja ennakkoluuloton tyylitaituri yhdistää valkoiseen juhlamekkoon valkoiset asusteet: ballerinat, pikkulaukun ja aurinkolasit. Hienostunut ja hillitty kesäjuhlalook on valmis!

Violetit nilkkurit + siniset tupsukorvakorut + kissamaiset aurinkolasit = 32,95€


Valkoista värimausteilla. Simppelin moderni mekko saa kokonaan uuden ilmeen, kun sen kaveriksi pukee retrohenkisiä ja pastellinsävyisiä asusteita kuten laventelinvioletit nilkkurit, vaaleansiniset tupsukorvakorut ja haalean oranssit, kissamaiset aurinkolasit. Hauskaa ja trendikästä!

Musta pikkulaukku + mustat korkokengät + koristekivikorvakorut = 48,90€


Klassinen juhlalook on mustavalkoinen – valkoinen mekko, musta pikkulaukku ja kengät, sekä näyttävät koristekivikorvakorut. Toimii monenlaisissa juhlatilanteissa!

Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden klassikkovaatteen ja luo sen ympärille kolme erilaista asua noin 50 eurolla. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt