MyStyle

Herttuatar Meghanilla on aivan omanlaisensa kikka, joka auttaa kävelemään koroilla koko päivän

Julkaistu:

Kikat
Luulimme kuulleemme jo jokaisen mahdollisen korkkarivinkin, mutta tuore herttuatar yllättää omalla niksillään.
Yksi muotimaailman ylistetyimmistä korkokenkävinkeistä vaatii ainoastaan teippiä.

Korkokengillä jaksaa seistä ja kävellä huomattavasti tavallista paremmin, kun isovarpaasta laskien kolmannen ja neljännen eli keskimmäisen ja ”nimettömän” varpaan teippaa yhteen.

Varpaiden välissä kulkee hermo, joka aiheuttaa kipua, kun siihen kohdistuu painetta. Teippikikka auttaa poistamaan korkokenkien aiheuttaman kuormituksen ja hermon jännityksen, jolloin jalat eivät kipeydy yhtä helposti.

Prinssi Harryn kanssa toukokuussa avioituneella herttuatar Meghanilla on kuitenkin aivan oma tapansa välttää korkojen aiheuttamat säryt ja hiertymät.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Muotijulkaisu Marie Claire kertoo monen Meghania seuranneen kiinnittäneen huomiota herttuattaren aina kokoa liian suurilta näyttäviin avokkaisiin. Vaikka Meghanin asut ovat muuten huoliteltuja ja täydellisesti istuvia, kenkien väljyyden huomaa jopa valokuvista.


Muotiasiantuntija Harriet Daveyn mukaan korkkariniksi on julkkispiireissä yllättävän yleinen.

Moni koroissa työskentelevä tai pitkiä aikoja koroilla seisova julkisuuden henkilö hankkii avokkaansa kokoa tavallista suurempana. Väljä kenkä estää hiertymiä ja rakkoja, sillä kenkä ei purista jalkaa mistään kohtaa.

Mahdollisen lipsumisen voi estää päivän aluksi kengän kärkeen asetetulla paperi- tai vanutupolla, jonka voi ottaa pois heti, kun jalka alkaa turvota ja tuntuu vaativan lisää tilaa.

Sittenkin Catherinen kikka?

Jos Meghanin ja muiden julkkisten vinkki isoista kengistä tuntuu vieraalta, nappaa käyttöön herttuatar Catherinen kikka. Hän vannoo tiettyjen avokaspohjallisten nimeen.

Lue lisää täältä: Herttuatar Catherinen korkkarikikalla jaksat kävellä koroilla vaikka koko päivän

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt