MyStyle

Glitterin pesemisoperaatio edessä? Helppo kikka pelastaa sotkulta ja ihon ärtymiseltä

Julkaistu:

Me Naiset
Glitter on ihanaa, mutta kimalluksen naamasta pois saaminen on sitten jo ihan toinen juttu.
Viime vuonna alkunsa saanut glittervillitys elää ja voi hyvin yhä tänäkin päivänä. Festarikausikin on parhaimmillaan, ja glittermeikkien kanssa saa ihan luvalla irrotella juuri nyt.

Mutta ei glitterin kanssa toimiminen ole aina niin kovin hohdokasta. Sen lisäksi, että glitterin käyttö ei ole mikään varsinainen ekoteko, glittermeikin peseminen pois tuntuu olevan rankempi operaatio kuin maratonin juokseminen.

Kimalteiden iholta pois saaminen vaatii pesemistä, pyyhkimistä, hankaamista ja kuorimista. Lopputuloksena iho punoittaa eikä ole täysin glitteritön vielä ainakaan viikkoon. Lisäksi kylppäri on kivan hohtava vähän aikaa. Glitteriä ei myöskään saisi missään nimessä huuhdella viemäriin.

Glitterin poistamiseen on onneksi helppo kikka, jonka avulla iho ei ärsyynny turhaan ja sotkut pysyvät minimissä. Kaikki on kiinni siitä, miten glitterin kasvoilleen kiinnittää.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tavallisin tapa loihtia glitterlook on levittää iholle ensin vaseliinia ja töpötellä halutut glitterit sen päälle. Pesuvaiheen sotkut saa kuitenkin vältettyä parhaiten liiman avulla.

Eikä nyt puhuta mistään erikeeperistä, vaan ripsiliimasta!

Tekoripsille tarkoitettua liimaa levitetään varovasti halutulle alueelle, kuten vaikkapa sydämen muotoon kasvoille. Kun liima on vielä märkää, glitterit taputellaan varovasti liiman päälle esimerkiksi vanupuikolla.

Liima kuivuu glittereineen iholle ja kas, pesuvaiheessa liimakohdan voi vain irrottaa iholta kuin tarran!

Isommille glitterpläjäyksille, kuten koko naaman glitterilookiin, liima ei ehkä toimi, mutta jos glitterillä haluaa peittää pienempiä alueita kasvoissa tai kehossa, liima on täydellisen näppärä.

Lue myös:

Tee perusmeikistä erityinen yhdellä tuotteella – 5 ideaa

Glitterpisamat + 4 muuta päräyttävän näyttävää mutta helppoa tapaa käyttää glitteriä – katso video!

Raikasta säihkettä! 6 tapaa käyttää juuri sopivasti glitteriä meikissä

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt