MyStyle

Musta rantamekko ei petä – kolme kesäistä yhdistelmää

Julkaistu:

3 x tyyli
Klassikkovaatteet toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Nyt stailataan kesäklassikko, pitkä telttamekko.
Kesällä ja erityisesti lomalla pukeudutaan luonnollisesti rennosti ja kevyesti. Myös kesävaatteiden joukosta voi poimia omat klassikkovaatekappaleensa.

Oman paikkansa ansaitsee ehdottomasti musta, löysä, pitkä rantamekko. Se nimittäin toimii läpi kesän vaikka minkälaisissa lookeissa.

Mekko on totta kai ihanan helppo uimapuvun päälle vedettäväksi, mutta pienillä asustemuutoksilla asukokonaisuuteen saa hyvinkin erilaista tyyliä.

Tässä mekossa voi viettää vaikka koko loman.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mustat sandaalit + kuviolliset aurinkolasit + musta vyölaukku = 44,90 €

Simppelin trendikäs ja rento kesäasu syntyy mustasta rantamekosta, solkisandaaleista, mustasta trendivyölaukusta ja näyttävistä aurinkolaseista. Ihanan helppoa ja vaivatonta!


Olkihattu + sandaletit = 46,98€

Kesän hienostunein ja kaunein lomalook on yksinkertainen: musta rantamekko kaipaa seurakseen vain pellavakankaalla koristellut sandaalikorkokengät ja isolierisen olkihatun. Täydellistä!


Oranssit sandaalit + punainen verkkokassi + kukallinen hiuspanta = 37,95€

Mustankin mekon ympärille voi rakentaa leikkisän persoonallisen asukokonaisuuden esimerkiksi kukallisen hiuspannan, oranssien sandaalien ja punaisen verkkokassin avulla.


Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden klassikkovaatteen ja luo sen ympärille kolme erilaista asua noin 50 eurolla. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt