Kourtney Kardashian puki suomalaisten tuomitsemat housut – saako sittenkin näyttämään hyvältä? - MyStyle - Ilta-Sanomat

Kourtney Kardashian puki suomalaisten tuomitsemat housut – saako sittenkin näyttämään hyvältä?

Kardashianeiden vanhin sisko Kourtney rokkaa pyöräilyshortseja.

Julkaistu: 13.6.2018 10:58

Pyöräilyshortsit saattavat olla kesän ristiriitaisin vaatekappale.

Kerroimme pari viikkoa sitten pyöräilyshortsien paluusta.

Huippumalli Bella Hadid vetäisi trikoisen housuparin jalkaansa, ja me pohdimme, saattavatko kesän trendipöksyt olla jopa pahemmat kuin leggingsit.

Lukijamme ainakin ajattelivat niin – kymmenien kommenttien joukosta löytyi vahvoja mielipiteitä puolesta ja vastaan, mutta vallitseva mielipide oli selvä: 75 prosenttia yli 30 tuhannesta kyselyyn vastanneesta tuomitsi piukat shortsit vaatteeksi, jota ei pukisi koskaan.

Nyt Kardashian-klaanin vanhin sisko Kourtney Kardashian herättää jälleen ristiriitaisia tunteita pyöräilyshortseista.

Naisen tyyli on laajalti ihailtu mutta esimerkiksi muotisivusto Who What Wearin mukaan turhan aliarvostettu ja edelleen vailla ansaitsemaansa huomiota. Kourtneyn asut ovatkin kenties sisarusjoukon tyylikkäimpiä, muodikkaimpia ja hillityimpiä.

Saako hän nyt jopa pyöräilyshortsit näyttämään hyvältä?

Jos vaatekappale houkuttelee, yhdistä se asukokonaisuuksiin Kourtneyn tapaan. Esimerkiksi ylisuuri, pepun peittävä t-paita tai collegepusero, shortsien kanssa samaa kuosia oleva yläosa tai naisellinen look korollisine pistokkaineen ja minikäsilaukkuineen näyttävät tänä kesänä täydellisiltä.

Liituraitaiset pyöräilyshortsit ja collegepaita näyttävät valkoisten tennareiden kanssa hämmästyttävän tyylikkäiltä.

Kourtneyn mielestä pyöräilyshortsit toimivat myös kaupunkilookissa. Asiallinen yläosa, aurinkolasit ja luksuslaukku kohottavat trikoovaatteen tasoa.

Yhteen kesän rennoimmista asuista kuuluu miesten osastolta lainattu yläosa, tiukat pyöräilyshortsit, tennarit ja hittiaurinkolasit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?