MyStyle

Täydelliset farkut! Näin saat niistä vielä istuvammat

Julkaistu:

Farkut
Denim on siitä hankalaa materiaalia, että se ei veny eikä pauku kuten monet muut materiaalit.
Fakta on se, että erilaisia ruumiinrakenteita on yhtä paljon kuin on ihmisiä. Kukaan ei ole kaverin kanssa täysin samasta muotista valettu. On pitkäsääristä, lyhytsääristä, pepukasta, pienipeppuista...

Valitettavasti farkkuvalmistajat eivät tätä pysty valikoimassaan täysin huomioimaan.

Lisäksi denim tuppaa käytössä hieman venymään, joten kaupasta kannattaa valita mahdollisimman tiukka malli.

Jos täydelliset farkut löytyykin, voi joskus olla tarpeen niitä hieman muokata. Who What Wear -sivusto vinkkaa muutamasta keinosta, joilla farkut voi käsitellä tai tuunata istuvammiksi.


Jos farkut ovat venähtäneet käytössä...

Farkut muokkaantuvat käytössä, eivätkä ne jonkin ajan kuluttua enää tunnu samalta kuin ostohetkellä. Usein käy niin, että ne hieman venähtävät. Jos denim on 100 prosenttista puuvilla, voi niiden pesu mahdollisimman kuumassa vedessä kutistaa materiaalia hieman. Lopuksi heitä farkut vielä kuivausrumpuun, niin jotain pitäisi tapahtua!
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jos farkut ovat vyötäröstä liian väljät...

Joskus farkut voivat olla muuten istuvat, mutta kapeauumaisella vyötäröstä hieman liian isot. Helppo ja näppärä keino parantaa istuvuutta on ommella farkkujen taakse vyötärölle kuminauha. Kuminauha kiristää vyötäröä napakammaksi.

Jos farkut ovat liian tiukat...

Meitä kehotetaan ostamaan mahdollisimman napakat farkut. Mutta kuinka niissä pystyy hengittämään? On kaksi vinkkiä, joita voi kokeilla farkkujen venyttämiseen.

1. Suihkuta hieman vettä farkuille ja kokeile venyttää niitä ensin käsin. Lopuksi voit vetäistä ne kosteina jalkaan.

2. Radikaalimpi vaihtoehto on ottaa kylpy farkkujen kanssa. Valuta kylpyammeeseen kädenlämpöistä vettä ja mene ammeeseen farkkuineen päivineen istumaan. Ahh.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt