MyStyle

Yksinkertainen ostoskassi on kesän trendikkäin ja edullisin laukku! Saattaa löytyä mummon varastosta

Julkaistu:

Metti
Hauska verkkokassi, tai ”mummokassi”, on tämän hetken trendikkäimpiä asusteita.
Jos kaipaat itsellesi trendikästä mutta edullista kesäkassia, suosittelen hankkimaan hauskan verkkokassin. Verkkokassit ovat ehdottomasti tämän kesän hittituote!

Verkkokasseja löytyy monenlaisia, aina legendaarisista ”mummokasseista” hieman huolitellumpiin esimerkiksi nahasta valmistettuihin yksilöihin.

Verkkokassi on ihanan rento ja sen voi huolettomasti heittää olalle minkä tahansa kesäasun parina. Mikäli haluaa arkilookiinsa hieman vaihtelevuutta, rento verkkokassi tuo myös hauskaa kontrastia hieman puetumman kaupunkiasun kaverina.

Verkkokassi on hauskan ulkomuotonsa lisäksi myöskin käytännöllinen, sillä sen sisään mahtuu paljon tavaraa, esimerkiksi kaikki tarvittava tavara täydellisen kesäpäivän viettoon – eväät mukaan lukien!
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

On kuitenkin hyvä huomioida, ettei monista verkkokaseissa löydy korteille, avaimille tai muille pienille tavaroille erillistä taskua, joten kassiin kannattaa erikseen varata pussukka tärkeille pientavaroille.


Metti kirjoittaa MyStylelle joka viikko muodista, kauneudesta, tyylistä ja trendeistä. Kaikki sarjan jutut voit lukea täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt