MyStyle

Otit jo kesähepeneet kaapista, joten miksi laittaa niitä pois! Yhdistä nämä farkut kukkamekon kanssa

Julkaistu:

3 x tyyli
Valkoiset farkut ovat trendikkäät kesähousut. Onneksi ne sopivat myös viileämpiin päiviin.
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen ja melkein asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan ja niiden avulla vaatekaappisi pysyy aina päivitettynä. Vaikka klassikosta maksaisi enemmän, voi sen ympärille luoda tyylikkään lookin jopa alle 50 eurolla.


Toukokuussa Suomessa nautittiin superhelteistä, mutta nyt sää on viilentynyt perinteisempiin kesäkuun lämpölukemiin. Sen ei kuitenkaan tarvitse estää kesäpukeutumista. Kesäklassikoista puhuttaessa kannattaa ottaa huomioon myös juuri nuo viileätkin päivät. Siksi yhdet arkisemmat klassikkohousut, farkut kuuluvat monen kesägarderobiin. Erityisesti valkoiset farkut ovat ihanan raikkaat ja toimivat vuodesta toiseen.

Valkoiset farkut pelastavat sateisenkin kesäpäivän pukeutumisongelmat. Ne voi vetäistä kirjavan printtimekon alle tai pukea simppelisti pellavapaidan kaveriksi. Farkut taipuvat siis monenlaisiin arkiasuihin. Valkoiset farkut voivat olla omien mieltymysten mukaan ihonmyötäiset tai reilun rennot. Väljemmät farkut ovat ehkä tiukkia farkkuja vielä hieman hienostuneemmat ja myös mukavammat päällä.

Valkoiset farkut &Other Stories 69€

Punavalkoraidallinen paitapusero + mustat tennarit =45,99€

Raikkaan rento kesälook syntyy valkoisista farkuista, punavalkoraidallisesta puuvillapaidasta ja mustista tennareista. Helppoa ja supertrendikästä!


Printtimekko + maiharit = 46,45€

Hellemekko muuntuu sadepäivän asuksi kun sen yhdistää valkoisiin farkkuihin ja maihareihin. Persoonallista, pirteää ja silti niin kesäistä!


Musta pitkähihainen paita + valkoiset loaferit + kukkahuivi = 42,99€

Farkut voivat muuttua myös hienostuneiksi, kun niiden kanssa pukee mustan simppelin pitkähihaisen, loaferit ja kaulaan kauniiksi yksityiskohdaksi siron huivin. Tässä asussa ei viileämpikään kesäpäivä harmita!


Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden klassikkovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua noin 50 eurolla. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt