MyStyle

Söpö pikkuruutu on kesän trendikkäin kuosi – 6 erilaista mekkoa, joista valita suosikkinsa

Julkaistu:

Tyyliä edullisesti
Fendi esittelee 1600 euron pikkuruutumekon. Ei kuitenkaan tarvitse maksaa itseään kipeäksi voidakseen pukeutua kauden trendikkäimpään mekkoon.
Ruudut ja raidat ovat ihanan rentoja kuoseja ja täydellisiä kesäisiin asukokonaisuuksiin. Erityisesti pellavaiset ja puuvillaiset vaatekappaleet klassikkokuosilla varustettuna ovat hienostuneita ja aina toimivia kesävaatteita.

Raita on ehkä ollut pinnalla pidempään viimeisten vuosien ajan, mutta myös ruutu on rynnistämässä markkinoille vauhdilla. Pieni, romanttishenkinen ruutukuosi mekossa onkin täydellinen valinta tälle kesälle!

Esimerkiksi huippumuotibrändi Fendin kesän mallistosta löytyy hurmaavan tyttömäinen, punavalkoruudullinen mekko. Sen hinta on kuitenkin päätä huimaavat 1600 euroa.


Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Kauniita ruutumekkoja löytyy paljon edullisemminkin. Jos siis kaipaat raidoille vaihtelua, kokeile pientä, vintage-henkistä ruutua ja luo ihanan naisellinen kesälook!


Viola valitsee joka viikko yhden high fashion -tuotteen ja etsii sille edulliset vaihtoehdot. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt