Prinsessa Anne, 67, yllättää trendien edelläkävijänä! Tässä ovat hetken kuumimmat lasit

Julkaistu:

Muoti
Aurinkolasitrendeissä näkyy yllättävä ilmiö: urheilulliset mallit ovat hetken muodikkaimmat.
Jos viime ja tulevan kesän ehdottomasti suurin aurinkolasi-ilmiö, ohuet ja kapeat, futuristisen naiselliset kissakehykset eivät sytytä, kokeile toista ääripäätä. Sporttilasit ovat kuluvan kauden aurinkolasitrendi, jota emme osanneet odottaa – varsinkaan klassiseen ja konservatiiviseen helmikaulakorutyyliin yhdistettynä.

Mutta niin vain kuningatar Elisabetin tytär, 67-vuotias prinsessa Anne, asteli aurinkoisena iltapäivänä Chelsea Flower Show -tapahtumaan Adidaksen värilliset urheilulinssit kasvoillaan.

Kuka muka sanoi, ettei jakkupuvun ja rintaneulan kanssa voisi yhdistää paria Addun aurinkolaseja?


Prinsessa Anne ei ole yksin muodikkaiden aurinkolasiensa kanssa. Popsugar muistuttaa, että myös tyylitähdet Rihanna ja Bella Hadid ovat käyttäneet äskettäin sporttilaseja.

Myös alan ammattilaiset puhuvat urheilutrendin puolesta.

– Tänä keväänä urheilulaseja ostavat myös peruslenkkeilijät ja sunnuntaihiihtäjät, kun aiemmin niitä ovat käyttäneet enimmäkseen vain aktiivisimmat liikkujat, Synsam Finlandin toimitusjohtaja Vesa Mars kertoo yrityksen tiedotteessa.

Urheiluun tarkoitetut aurinkolasit voivatkin toimia myös asusteena. Tyylin toteuttamiseen tuntuu olevan vain yksi sääntö: mitä epäurheilullisemmat vaatteet, sen muodikkaammilta sporttilasit niiden kanssa näyttävät.

Yhdistä urheilulasit osaksi tavallista asukokonaisuuttasi prinsessa Annen tapaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt