MyStyle

Tarvitset kaksi hiuslakkaa – Kim Kardashianin kampaaja kertoo, miten kampauksesta tulee kestävä

Julkaistu:

Me Naiset
Hiuslakkaa kannattaa käyttää hiustenlaiton kahdessa eri vaiheessa.
Hiustenlaiton tyylejä on yhtä paljon kuin tekijöitäkin. Toinen ei välttämättä aamulla koske kuontaloon harjausta kummemmin, toinen käyttää joka päivä hyvän tovin kampauksen luomiseen.

Yksi asia on kuitenkin lähes kaikille yhteinen: hiuslakka on paras kaveri monessa tilanteessa.

Tunteet hiuslakkaa kohtaan ovat viha-rakkaussuhteen kaltaisia. Joskus lakka tekee hiuksista oudon koppuraiset, tai sinne tänne jää tahmaisia läikkiä, joita ei tahdo saada millään pois. Vika voi olla hiuslakan käyttötavassa.

Elite Dailyn mukaan hiuslakkaa kannattaisi käyttää kahdessa vaiheessa. Justine Marjan, eli Kim Kardashianin kampaaja, kertoo, että on ihan ymmärrettävää, jos moni pelkää hiuslakan tekevän hiuksista raskaat, jäykät ja tahmeat.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ongelmat voivat johtua siitä, että hiuslakkaa suihkuttaa liian läheltä, tai että itse hiuslakka on vääränlaista, Marjan sanoo.

Hän itse käyttää hiuslakkaa seuraavanlaisesti: ensin hiuksiin suihkutetaan kauttaaltaan melko kevyttä lakkaa, ja hiukset harjataan tämän jälkeen. Hiuksissa on siten edelleen lakan jäljiltä hiukan tukea ja tekstuuria, ja hiusten muotoilu helpottuu.

Vasta varsinaisen kampauksen teon jälkeen hiuksiin voi suihkuttaa kunnollisen tuen antavaa lakkaa. Ei kuitenkaan liikaa, eikä liian läheltä – ensimmäinen hiuslakkakierros antaa jo muotoa tukalle, joten viimeistely ei vaadi enää kovin paljon lakkaa.

Lue myös:

Arjen pelastaja: 27 odottamatonta tapaa käyttää hiuslakkaa

Suihkutatko hiuslakkaa suoraan hiuksiin? Ei kannattaisi – se saattaa aiheuttaa jopa hiustenlähtöä

Näin värjäät hiukset kotona: 15 ammattilaisen vinkkiä

Saako kuivasampoota käyttää joka päivä? Asiantuntija antaa vinkkinsä

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt