MyStyle

Tiedätkö, miksi kuningatar Elisabet pukeutuu aina värikkäisiin asuihin? Tyylillä ihan muu syy kuin muoti

Julkaistu:

Tyylit
Kuningatar Elisabet on opittu tuntemaan kirkkaissa väreissä räiskyvistä, näyttävistä asuistaan – syystä.
Vaaleanpunaista, pinkkiä, liilaa, turkoosia, sinistä, vihreää, keltaista, minttua ja oranssia. Kuningatar Elisabet II on totuttu näkemään toinen toistaan värikkäämmissä tyyleissä.


Asujen perusteella on selvää, että Elisabet todella rakastaa värejä – vai onko?

Intensiivisen sävyiset jakkupukulookit, hatut ja takit ovat monen yllätykseksi kuitenkin jotain aivan muuta kuin muotikannanotto. Cosmopolitan kertoo brittikuninkaallisten pukeutumiskoodeista kertovassa artikkelissaan todellisen syyn kuningattaren sateenkaaren väreissä loistaviin asukokonaisuuksiin.

Kuningattaren miniä, Wessexin kreivitär Sophie kertoi kunigattaresta kertovassa dokumentissa, että kuningattaren on erotuttava suurista ihmismassoista, jotta häntä katsomaan tullut väki voi totuudenmukaisesti sanoa nähneensä kuningattaren. Kuningattaren näkeminen hyvin kaukaakin onnistuu, kun hänellä on yllään kirkasta väriä päästä varpaisiin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kuningattaren elämäkerturi Robert Hardman on kertonut kuningattaren sanoneen, ettei hän voi koskaan käyttää beigeä, sillä silloin kukaan ei tietäisi, kuka hän on.

Kuningatar Elisabet on tehnyt yksivärisistä, kirkkaista asuistaan onnistuneesti tavaramerkkinsä ja saa asut näyttämään rohkeilta statement-tyyleiltä. Vaikka meidän muiden ei välttämättä tarvitse pistää silmään väkijoukosta, Elisabetin ohjenuorasta voi napata vähintään pukeutumisasenteen: erotu tyylilläsi rohkeasti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt