MyStyle

Bikinityyli, joka saa jalat ja koko kropan näyttämään pidemmältä – kokeile kotona

Julkaistu:

Uima-asut
Muutaman lisäsentin huijaus? Kyllä kiitos.
Muotisivusto Who What Wearin toimittaja sen sanoi: pitkä, hoikka kroppa ei ole välttämättä se paras tai tavoitelluin vartalomalli, mutta töppöjalkaiselle muutamasta feikatusta lisäsentistä ei yleensä ole haittaa.

Lauren Eggertsen kirjoittaa löytäneensä täydellisen bikinimallin, joka huijaa lyhyet koivet ja samalla koko kropan pidemmän näköiseksi. Hän kertoo, kuinka uikkarityyli tuo lisää itsevarmuutta ja saa olon tuntumaan hyvältä.

Olemme Eggertsenin kanssa täysin samaa mieltä. Oma vartalo voi olla ihana, mutta toisinaan – esimerkiksi bikineissä tai uikkareissa lähes alastomana hengaillessa – sitä tahtoo näyttää parhaimmaltaan ja pönkittää varmuutta ulkonäöstään esimerkiksi niillä hieman tavallista pidemmän näköisillä jaloilla.

Kikka on helppo. Senttejä pidemmän näköisiin jalkoihin ei tarvita kuin 80-luvulta tuttu leikkaus, korkealle reiden ylle ja juuri lonkkaluun yli kohoava malli. Kun uimapuvun tai bikinialaosan reuna rajaa jalan mahdollisimman korkealta, jalka myös näyttää mahdollisimman pitkältä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Luo efekti esimerkiksi näillä uimapuvuilla ja bikineillä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt