MyStyle

Shortsit jalkaan! 3 tapaa pukea ne tyylillä

Julkaistu:

3 x tyyli
Laadukas luonnonkuitu tekee modernimmastakin vaatekappaleesta klassikon. Puuvillashortsit ansaitsevat paikkansa klassikkovaatteiden joukossa.
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan – niiden avulla vaatekaappi pysyy aina käyttökelpoisena.

Kesän tullessa kevyet kesämateriaalit valloittavat jälleen vaatekaapit. Laadukas luonnonkuitu tekee modernimmastakin vaatekappaleesta klassikon. Esimerkiksi puuvillaiset shortsit ansaitsevat ehdottomasti paikkansa kesäklassikoiden joukossa.

Puuvillashortsit sopiva lähes mihin tahansa lookiin: ne päällä voi hengailla rennosti kotona ja pihalla, mutta ne sopivat myös trendikkäisiin asukokonaisuuksiin niin kaupungille kuin puutarhajuhliinkin.

Puuvillashortsit saavat olla ilmavat ja mukavat – ei siis liian tiukkoja vyötärönauhoja tai kireitä lahkeita. Parit laadukkaat shortsit voivat olla koko kesän garderobin kulmakivi. Näin puet vaatekappaleen tyylillä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Raidallinen pellavapaita + olkihattu + espadrillokset = 42,93 €

Klassisen hienostunut kesäasu koostuu kevyistä puuvillashortseista, pellavapaidasta, olkihatusta ja espadrilloksista. Helppoa ja huipputyylikästä!


Oranssi paita + valkoiset avokkaat ruutukankaisilla nauhoilla = 49,85 €

Puuvillashortsit sopivat myös näyttävämpiin asukokonaisuuksiin. Oranssi t-paita ja siniset shortsit luovat kiinnostavaa kontrastia toisilleen. Lookin kruunaavat avokkaat, jotka solmitaan ruudullisilla kangasnauhoilla.


Beige huppari + harmaat tennarit = 49,95 €

Puuvilla on niin mukava materiaali, että se käy täydellisesti myös rentoihin koti- ja loma-asuihin. Pellavashortsit, huppari tai t-paita sekä tennarit – muuta ei tarvita!


Viola valitsee joka viikko yhden klassikkotuotteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua noin 50 eurolla. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kuvat: Valmistajat

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt