MyStyle

2 x täydellinen kampaus alle puolessa tunnissa – näin se syntyy

Julkaistu:

Me Naiset
Kevään ihanimmat kampaukset syntyvät nopeasti ja helposti. Kokeile näyttävää nutturaa tai jättilettiä.

1. Rennosti nutturalle

Päälaelle, niskaan vai takaraivolle? Nuttura näyttää nyt hyvältä melkeinpä missä kohtaa päätä tahansa, kunhan yleisilme on ihanan huoleton.

Tee pään päälle holkin avulla kruunumainen meganuttura tai kieputa hiukset ensin pään ylle pötköksi, ja kieritä nuttura pinnien avulla kiinni niin, että sieltä täältä sojottaa harkitun hallitsemattomasti hiussuortuvia.

Linnunpesämäiset nutturat näyttävät hyvältä takaraivolla ja niskassa. Kiinnitä ensin hiukset poninhännälle, ja sen jälkeen pituudet pinneillä ponnarin tyven ympärille.

Jos mieli tekee kreiseillä, kreppaa niskanutturasta muutama vapaana sojottava hiusosio sähäköille laineille.


2. Paksulle letille

Kevään näyttävimmissä leteissä on reilusti sekä kokoa että tekstuuria. Letitystekniikaksi riittää perinteinen tyyli, joten trendiletit syntyvät helposti kokemattomammissakin käsissä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leteissä laatu korvaa määrän. Keskeltä takaraivoa lähtevä yksittäinen letti muuntuu jopa morsiamelle sopivaksi, kun pohjan tekee muhkean ilmavaksi tupeerauksella ja tekstuuria antavilla tuotteilla. Vetele vielä valmista lettiä varovasti auki, jotta saat koosta kaiken irti.

Jos sorminäppäryyttä ja intoa riittää, puno hiuksiin Game of Thrones -sarjan Daenerys-henkiset, päätä kiertävät pikkuletit. Lettien ideana on, että ne kulkevat päätä myöten takaraivolle asti, minkä jälkeen loppu letistä saa liehua vapaana muun tukan kanssa.

Jos kaipaat lettiin lisätuuheutta, kiinnitä letin juureen muutama klipsipidennys.


Kuvat: AOP ja valmistajat

Lue lisää:

Juhlakampaus lyhyisiin hiuksiin – 5 parasta videotutoriaalia

Kesän 2018 trendikkäin kampaus on jo valittu! Sähäkkä putkiletti hurmaa Instagramissa

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt