MyStyle

Yksinkertainen niksi paljastaa, ovatko sovittamasi rintaliivit aidosti sopivat

Julkaistu:

Me Naiset
Vääränlaisten rintsikoiden ostamisesta aiheutuva rahanmeno on historiaa.
Uimapukujen ostaminen on vaikeaa, ja farkkujen ostaminen painajaismaista. Mutta rintsikkashoppailu! Se on omassa luokassaan.

Rintaliivit saattavat näyttää ja tuntua sovituskopissa ihan hyviltä, mutta käytännön elämässä selviääkin, että liivit kiristävät, puristavat, hiertävät, tekevät rinnoista kummallisen näköiset, pullauttavat tissit pois kupeistaan tai vähintään paistavat läpi kaikista mahdollisista paidoista.

Viime vuosina trendikäs ratkaisu tähän dilemmaan on ollut rintaliivien heivaaminen kokonaan tai ainakin osa-aikaisesti. Kaikille liivittömyys ei kuitenkaan ole mieluinen ratkaisu eikä välttämättä edes vaihtoehto.

Silloin apuun tulee kikka, joka paljastaa virheostokset ja väärät koot jo sovituskopissa. Alusvaatemerkki ThirdLovea edustava Ra'el Cohen kertoo Cosmopolitanissa, että huonosti istuvat rintsikat voi tunnistaa pukemalla rintsikoiden päälle tiukan valkoisen t-paidan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Cohenin mukaan koko on väärä, jos liivit näkyvät t-paidan läpi todella selvästi. Jos erotat t-paidan läpi rintojen pursuavan ulos kupeistaan tai kuppien jäävän vajaiksi, liivien ei pitäisi päätyä ostoslistalle – ainakaan siinä koossa, jota sovitat. Paita paljastaa myös, jos olkaimet tai liivien ympärys pureutuvat ihoon liian tiukasti.

T-paitatesti auttaa hahmottamaan paitsi liivien kokoa ja mallia myös niiden sopivuutta vaatteiden alle.

Vaikka Cohen puhuu nimenomaan liivien koosta, aina koon vaihtaminen ei ratkaise ongelmia. Rinnoissa ja rintaliivimalleissa on eroja, eivätkä kaikki rintsikat sovi kaikille, vaikka kokoja löytyisi.

T-paitatesti auttaa hahmottamaan paitsi liivien kokoa ja mallia, myös niiden sopivuutta vaatteiden alle. Pitsit ja kirjailut näyttävät upeilta, kun olet ilman paitaa, mutta vaikuttavat monen t-paitakankaan läpi katsottuina kummallisilta röpelöiltä.

Lue myös, minkä väriset rintaliivit erottuvat vähiten valkoisen t-paidan alta.

Lue lisää:

Näin paljon rintaliivit vaikuttavat rintojen ulkonäköön – katso kuvat!

10 liivikikkaa, jotka jokainen rintsikoita käyttävä haluaa tietää

Ahdistavatko rintsikat? 10 toimivaa vinkkiä liivittömään elämään

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt