MyStyle

Yllättävä tuote peittoaa huulirasvan –Beyoncén meikkitaiteilijan kikka saa huulet huulipunakuntoon

Julkaistu:

Me Naiset
Silmille tarkoitettu tuote peittoaa huulirasvan punan alle levitettynä.
Silmänympärysvoiteesta on moneksi. Silmien alapuolella olevan herkän ja ohuen ihon hoitoon suunnitellut voiteet voivat olla hyödyksi muillakin herkillä ihoalueilla, kuten huulilla ja huultenympärysiholla.

Silmänympärysvoiteesta ja huulirasvasta voi esimerkiksi kerrostaa tehokkaan yönaamion.

Samainen voideputeli kannattaa ottaa avuksi myös meikatessa. Julkkismeikkitaiteilija Sir John vinkkaa Marie Clairessa, että huulille kannattaa taputella silmänympärysvoidetta ennen huulipunan levittämistä.

– Huulten herkkää ihoa pitäisi kohdella samoin kuin silmäluomia, hän toteaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sir John vastaa muun muassa Beyoncén meikkaamisesta, eli neuvo tulee vakuuttavalta taholta.Mattapunan kaveriksi

Vinkki on hyödyllinen erityisesti mattapunien ystäville. Jos niiden alle levittää perinteistä huulirasvaa, lopputulos muuttuu helposti turhan kiiltäväksi. Silmänympärysvoide sen sijaan imeytyy nopeasti, joten se ei vaikuta päälle levitettävän punan koostumukseen.

Toisaalta myös juoksevampien, kiiltävien punien kanssa silmänympärysvoide voi olla huulirasvaa parempi pohjustaja, koska silmänympärysvoide täyttää huulilla ja niiden ympäristössä olevia juonteita ja estää siten punan karkaamista yli rajojen.

Vaikka aseena olisi millainen tehovoide, se ei yksinään muuta koppuraisten huulten pintaa pehmeäksi muutamassa minuutissa.

Jos silmänympärysvoide ei riitä pitämään punaa paikallaan, kannattaa ottaa avuksi toinen silmäluomille suunnattu tuote: silmämeikin pohjustusvoide. Se ehkäisee huulipunan leviämistä tehokkaasti.

Rajauskynää väliin

Lisäksi Sir John neuvoo Marie Clairessa, että ensin huulille tulee levittää silmänympärysvoide, sitten huultenrajauskynä ja lopuksi huulipuna, jossa on kunnolla pigmenttiä.

Listan alkupäähän voisi vielä lisätä huulten kuorimisen. Vaikka aseena olisi millainen tehovoide, se ei yksinään muuta koppuraisten huulten pintaa pehmeäksi muutamassa minuutissa.

Rajauskynän sijaan huulimeikin kiinnittämiseen voi kokeilla toista julkkismeikkaajakikkaa, eli levittää huulipunan alle punan sävyistä, nestemäistä huulipunaa.

Lue lisää:

Pussailunjälkeiset huulet ja 3 muuta tämän hetken kiinnostavinta huulipunatrendiä

Suttaantuuko nestemäinen huulipuna? 6 vinkkiä täydellisen mattahuulipunalookin metsästäjälle

Huulipuna vastaan jäätelö! Testasimme, mikä puna kestää kesäherkun

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt