MyStyle

Tätä yhdistelmää ei pitänyt nähdä enää koskaan – älä kokeile Kimin leggarilookia kotona

Julkaistu:

Muoti
Kim Kardashian uhmaa muotilakeja ja parittaa metallinhohtoiset leggingsit valkoisiin korkokenkiin.
Tyylisääntö numero yksi: leggingsit eivät ole housut. Tyylisääntö numero kaksi: älä koskaan pue piukkoja leggareita korkkareiden kanssa.

Pukeutumisessa on päässyt pitkälle, kun on pitänyt nämä ohjeet mielessään. Viime vuosina trendeihin suuresti vaikuttanut muotivaikuttaja Kim Kardashian on kuitenkin ollut housuista jo pitkään eri mieltä ja käyttänyt leggingsejä häpeilemättä ja kyselemättä muiden mielipiteitä – ja onnistunut saamaan tyylin näyttämään usein todella hyvältä.

Vaikka rohkeista leggarilookeista olisikin tykännyt tähän asti, Kardashianin viimeisin vaateyhdistelmä saa vannoutuneimmankin leggingsfanin hieraisemaan silmiään.

Metallinhohtoiset pöksyt ja valkoiset korkkarit ovat tuttuja vaatekappaleita 2000-luvun ensimmäiseltä vuosikymmeneltä, eikä niiden kyseenalaista yhdistelmää olisi ajatellut näkevänsä enää koskaan. Kim repäisi ja puki jalkoja nuolevat himmeän metallipintaiset leggingsit ja valkoisena hohtavat piikkikorkkarit New Yorkin kaduille, ja vaikuttaa mitä todennäköisimmin totena pidettyihin muotisääntöihin pysyvästi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Korkkarit ja leggingsit – hyvä idea vai yhdistelmä, jota ei todellakaan kannata kokeilla kotona?

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt