MyStyle

Pue kurvit denimiin! Kokosimme farkkumallistojen helmet pluskokoisille

Julkaistu:

Denim
Denim on vuosikausia ollut yksi kevään ja kesän trendikkäimmistä kuoseista, eikä tämä kevät ole poikkeus.
Jokainen tietää, että täydelliset farkut löytää vain sovittamalla tarpeeksi monia malleja. Joskus farkkuja täytyy kokeilla lukuisia erilaisia, mutta kun sen oikean farkkumallin löytää. Kun ”sen oikean” löytää, ei täydellisistä farkuista hevillä halua luopua.

Jokainen myös tietää, että sitä oikeaa ja istuvaa farkkumallia ei välttämättä aivan joka kaupasta löydä – erityisesti pluskokoisena.

Yhä useampi vaatemerkki on ottanut valikoimiinsa curve- tai pluskoon farkkumalliston. Vielä jokin aika sitten kurvikkaille oli tarjolla vain perusmallin strech-farkkuja, mutta nykyään monien liikkeiden mallistossa on myös trendimalleja ja -värejä.

Muun muassa mallimaailman tähdet Georgina Burke, Ashley Graham ja Iskra Lawrence näyttävät, kuinka pukeutuvat denimiin.


Oikeanlaisia farkkuja valitessa oikean koon lisäksi farkkujen taskuilla on myös väliä: takataskujen koolla, sijainnilla ja muodolla on mieletön vaikutus farkkujen ulkonäköön. Pienet taskut saavat pepun näyttämään todellisuutta suuremmalta. Suuret taskut toimivat luonnollisesti päin vastoin, sillä ne pienentävät peppua.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Yhtä tärkeää kuin koko on taskujen oikea kohta. Tämä sääntö on helppo muistaa: keskellä pakaraa on paras. Lisäksi farkkuja ostettaessa huomio kannattaa kiinnittää housujen vaakasuoraan takasaumaan.
Self-sivustolla joukko muotibloggaajia on valinnut suosikkifarkkunsa pluskokoisista malleista. Sivuston inspiroimana kokosimme joitain plusmallistojen helmiä:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt