Osaatko yhdistää oikein? Huuli- ja poskipunan 4 täydellistä sävyparia

Julkaistu:

Me Naiset
Räväkällekin huulipunalle löytyy yhteensopiva poskipuna. Tässä neljä toimivaa yhdistelmää!
Perinteinen meikkausneuvo on valita kasvoille yksi katseenkiinnittäjä, esimerkiksi tumma silmämeikki tai räväkkä huulipuna. Tyylistä ei tule yliampuva, kun muu meikki on hillitty.

Muuallakin kasvoilla saa silti olla kevyesti väriä. Toimivia huulipuna- ja silmämeikkiyhdistelmiä on lukuisia, ja listasimme niistä seitsemän aikaisemmassa jutussamme.

Kasvoilla on vielä kolmaskin paikka värille: posket. Tässä neljä poski- ja huulipunan yhdistelmää, joita kannattaa kokeilla.

1. Kirkkaanpunainen ja aprikoosi


Kirkkaanpunainen huulipuna on raikas klassikko. Pohjaväriltään oranssiin taittavan punan pariksi sopii oranssihtava mutta pehmeän murrettu aprikoosi (poskipunapaletin ylärivissä). Aprikoosi sulautuu upeasti etenkin hieman päivettyneeseen ihonsävyyn.

2. Fuksia ja puuteripinkki


Fuksian ja pinkin sävyt piristävät huulilla, mutta poskille niiden kanssa sopii parhaiten murrettu vaaleanpunainen. Kun molempien pohjasävy on viileä, sävyt eivät riitele keskenään.

3. Violetti ja persikka


Violetit ja todella tummat huulipunat ovat itsessään jo niin näyttäviä, että poskipuna saa olla mahdollisimman neutraali. Heleä persikka tuo poskille aavistuksen lämpöä erottumatta kuitenkaan liikaa, joten se on varma valinta lähes minkä tahansa huulisävyn kaveriksi.

4. Tumma viininpunainen ja sangria


Jos haluaa olla varma huulipunan ja poskipunan yhteensopivuudesta, varmin valinta on taputella huulipunaa ohuena kerroksena myös poskille. Sormet ovat paras apu häivyttämisessä. Samalla tavalla löytyy viininpunaiselle huulipunalle poskipunapari: kun huulilla on viiniä, poskiin riittää väriltään laimeampi sangrianpunainen.

Lue myös:

Testasimme: näin erilaiset kulmakarvat muuttavat ulkonäköä

Hieman outo mutta toimiva kikka, joka paljastaa parhaiten sopivan poskipunasävyn sekunnissa

Erityisesti yksi piirre ratkaisee, minkä ikäisiltä kasvot näyttävät – siihen voi vaikuttaa myös itse

Tiedätkö poskipunan oikean paikan kasvoilla? 3 eri tapaa – 3 eri lopputulosta

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt