MyStyle

Kaikkien aikojen ihanimmat punapäät – 12 kuvaa, joiden jälkeen haluat kampaajalle

Julkaistu:

Hiukset
Vaikka vaaleat sävyt jyräävät, muista myös hiusvuoden toinen hittisävy.
Julkkisnainen toisensa perään tuntuu suosivan nyt yhtä sävyä, ja jokainen näyttää värjäyttävän hiuksensa blondiksi. Muotijulkaisu Vogue kuitenkin muistuttaa, että näytöslavoja dominoivat punaiset hiukset menneillä muotiviikoilla. Muun muassa Alexander Wang ja Miu Miu marssittivat runwaylle leiskuvahiuksisia malleja.

Kokosimme punertavien hiusten trendin kunniaksi 12 inspiroivaa kuvaa ja punapäätyyliä. Jos nämä lookit eivät vakuuta punaisten hiusten ihanuudesta, ajattomuudesta ja asenteesta, eivät sitten mikään.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Monica Lewinsky paljastaa vihdoin, kuinka kiinnitti Bill Clintonin huomion – härski vilautus kollegan juhlissa johti tositoimiin takahuoneessa
   Viihde
  3. Timo Soini keskusteli ydinaseista USA:n ulkoministerin kanssa: ”Heidän käsityksensä mukaan Venäjä rikkoo sopimusta jatkuvasti”
   Kotimaa
  4. Soini: Venäjän Suomen-suurlähettiläs keskusteluihin – syynä gps-häirintä
   Kotimaa
  5. Kalamiehellä oli onni matkassa – ”Pelastajat pääsivät paikalle aivan viime hetkillä”
   Kotimaa
  6. Tunti sitten
  7. Ässiin pestattu päävalmentaja ei osaa sanoa, saapuuko Poriin vai ei – kommentoi Satakunnan Kansalle: ”Ässät ei ole tehnyt väärää”
   SM-liiga
  8. Lentomatkustaja väitti kantavansa räjähteitä Helsinki-Vantaalla – poliisi käynnisti terroripommitehtävän
   Kotimaa
  9. Helsinkiläisen lapsiperheen saunailta sai karmean käänteen: ”Ensimmäinen ajatukseni oli ihmetys siitä, mitä oikein on tapahtunut”
   Kotimaa
  10. Miten pettämistä voi ehkäistä? Seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen neuvoo
   Seksi & Parisuhde
  11. Valkoinen talo sanoo palauttavansa "väliaikaisesti" toimittajan kulkuluvan – vihjaisi kulkulupasääntöjen mahdollisesta muuttamisesta
   Ulkomaat
  12. Video: Mikko-meriahven ja seeprahai Mussukka ovat kalamaailman persoonia – ”Tulee kyhnyttämään viereen ja kerjäämään rapsutuksia”
   Kotimaa
  13. Näytä lisää