Pinnit ovat taas täällä! 3 ideaa, joilla otat ne käyttöön

Julkaistu:

Me Naiset
Lapsuudesta tutut, napsuteltavat hiuspinnit ovat seuraava ysäripalaaja.
Innostuitko viime vuonna alkaneesta hiusdonitsivillityksestä, joka toi rakkaan ysärin mieleen? Hyviä uutisia: seuraava muutaman vuosikymmenen takainen kauneustrendi on herännyt uudelleen eloon, ainakin jos muotisuunnittelija Alexander Wangiin uskominen. Hänen näytöksensä mallit kulkivat catwalkilla klipsit hiuksissa, kertoo Elle.

Kyseessä ovat siis juuri ne kolmion muotoiset, joita on uskomattoman rentouttavaa napsutella!

Hiusklipseillä saa aikaan helppoja kampauksia, joissa on mukana sopiva ripaus 90-luvun tunnelmaa. Tyyliä voi muuttaa helposti käyttämällä ihan tavallisia mustia pinnejä tai vaihtoehtoisesti värikkäitä ja koristeltuja klipsejä.

Kokosimme kolme kampausideaa, jotka voi luoda käden käänteessä hiusklipsien avulla:

1. Hiukset pois silmiltä

Tähän tyyliin tarvitsee muutaman hiusklipsin ja vain sekunteja aikaa: pinnit asetellaan pitämään hiukset sivussa kasvojen reunoille, ja voilà! Kampauksessa yhdistyy harvinaisen hyvällä tavalla nopeus, tyylikkyys ja käytännöllisyys.

2. Korvat esille

Hiusklipseillä voi piristää nopeasti kampausta, jossa toinen korva paljastetaan kiinnittämällä hiukset pään sivua vasten. Ei tarvitse miettiä, näyttävätkö kiinnityksestä huolehtivat pinnit hölmöltä, kun ne ovat itse kampauksen keskiössä!3. Ihan vain koristeena

Koska hiusklipsejä on äärimmäisen helppoa löytää lukemattomina erilaisina, voi niitä lisäillä kampauksen sekaan koristeiksi. Pinnien avulla voi leikkiä muun muassa väreillä tai sitten ne voivat toimia pienenä lisätwistinä varsinaisen kampauksen reunassa.

Lue myös:

Harkitsetko otsatukkaa? Tässä parhaat mallit eri kasvonmuodoille

8 helppoa juhlakampausta, jotka onnistuvat tumpeloltakin – kokosimme parhaat videot

Takatukka, etuheitto ja permis – 21 hiustyyliä, jotka meidän kaikkien oli pakko saada

Meikkivaiheet, jotka jokainen on kokenut elämässään: viivakulmat, pandarajaukset...

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt