4 kertaa edulliset hittilasit – nämä on pakko saada

Julkaistu:

Tyyliä edullisesti
Yksi aurinkolasimalli on tämän hetken must-hankinta.
Vaikka vielä onkin kylmä ja lähes joka puolella Suomea on lunta, yhden kesäasusteen käytön voi aloittaa jo nyt: aurinkolasien esiin kaivaminen ei ole yhtään liian aikaista. Kirkkaina päivinä lasit kannattaa sujauttaa mukaan laukkuun auringon varalta.

Jo viime kesänä ja syksynä kuhistiin uudesta trendiaallosta, joka kilpailee vihdoin jättimäisiä linssejä vastaan. Jo 60-luvulta tutut, myös myöhemmin villinneet kapeat ja sirot lasit ovat palanneet. Tänä keväänä kapeista aurinkolaseista esiin nousee vahvimmin kissamainen malli, jota nähtiin runsaasti esimerkiksi Pariisin muotiviikoilla.


Monelle tämä aurinkolasitrendi aiheuttaa vielä varmasti vain kylmiä väreitä – ei sillä hyvällä tavalla. Silti katumuotitaiturit ja esimerkiksi Kardashianin perheen naiset ovat ottaneet tämän tyylin omakseen, ja se näyttää todella leviävän.

Esimerkiksi huippumuotibrändi Linda Farrow’n kissamaisen kapeat aurinkolasit vastaavat muoti-ilmiöön, ja ketjuliikkeet ovat hypänneet trendin kelkkaan nopeasti. Löydä omat kissalasisi esimerkiksi näistä.
Kuvat: ZUMAwire / MVPhotos ja valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden high fashion -tuotteen ja etsii sille edulliset verrokit. Lue muut sarjan jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt