Näin teet supermuodikkaan huulimeikin töihin ja vapaalle

Julkaistu:

Me Naiset
Vaihda klassikkopuna villiin fuksiaan tai violettiin. Trendivärejä näkee tänä keväänä myös vaatteissa ja asusteissa.
Näyttävä puna istuu parhaiten, kun tyyli on muuten luonnollinen. Näin sovellat lookin arkeen ja juhlaan.

TÖIHIN

  • Jos punaa ei ole mahdollista ylläpitää päivän mittaan, valitse suosiolla työkäyttöön huulikiilto.
  • Levitä kylmään taittavaa fuksiaa tai kirsikanväristä kiiltoa huulten keskelle ja taputtele huulia yhteen. Jälki saa olla tarkoituksella hieman epätasainen, aivan kuin pienen pakkasreippailun tai pussailun jäljiltä.
  • Kirsikkaiset kiillot ovat siitä kiitollisia, että paikkailuun ei tarvitse peiliä. Kiilloissa on mukana myös juuri sen verran sopivasti pigmenttiä, että väri kuluu kauniisti pois huulilta, jos kiiltoa ei ehdi lisäilemään.

VAPAALLE

  • Kylmät sävyt pääsevät parhaiten oikeuksiinsa mattaisina, joten vaihda iltamenoihin kiiltopuikko viileän violettiin huulipunahylsyyn.
  • Mattapunissa tasaisuus on kaiken a ja o: kuori ja rasvaa huulet ennen punausta, ja levitä väri huolellisesti huulille siveltimellä.
  • Rajauskynät ovat olleet tovin unohduksissa, mutta mattapunalle kynä on korvaamaton kumppani. Puna näyttää rajausten kanssa huomattavasti huolitellummalta, ja mattapinnan kanssa myös hienoinen ylirajaus näyttää tyylikkäältä. Kestävin väri syntyy, kun värität huulet kauttaaltaan samansävyisellä rajauskynällä ennen punan levitystä.

Lue lisää:

Tympiikö tukka? 9 ideaa hiusmuutokseen

Meikkivoiteeton meikki on nyt muotia – mutta valitettavasti se ei tarkoita helpolla pääsemistä

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt