MyStyle

Kauneustoimittajan 5 vinkkiä, joilla onnistut varmasti silmienrajauksessa

Julkaistu:

Kodin Kuvalehti
Silmien rajaus saa katseen säihkymään ja ripset näyttämään pidemmiltä. Se on helpoin tapa juhlistaa meikki. Lue kauneustoimittaja Kaisa Virtasen viisi ohjetta, joiden avulla silmien rajaus taatusti onnistuu.
  1. Pohjusta. Jotta rajaus pysyisi mahdollisimman hyvin aloillaan, levitä luomille ensin silmämeikin pohjustustuotetta.
  2. Valitse suosikkisi. Pehmeän sumuisen rajauksen teet tummalla luomivärillä. Pysyvimmät ja selkeimmät rajat saat tussimaisella tuotteella. Myös siveltimellä levitettävä kakkumainen väri tai geeli pysyvät kiitettävästi. Jos suosit rajauskynää, valitse pehmeä laatu, jotta väri tarttuu hankaamatta.
  3. Aloita ulkoa. Aloita rajauksen vetäminen silmän ulkonurkasta keskustaa kohti. Kynää tai tussia ei pidetä kohtisuorassa, vaan kynän kuuluu olla 45 asteen kulmassa ja tussin lappeellaan.
  4. Etene varoen. Älä yritäkään vetää yhtä siistiä viivaa. Kokeneetkin tekevät rajauksen pienin, lähes pistemäisin vedoin. Niin saat värin sinne, minne se kuuluu: aivan ripsien tyveen.
  5. Hämää hitusen. Jos luomet roikkuvat, levennä ja kohota rajausta silmän ulkonurkasta. Pienet silmät hämäät suuremmiksi, kun pidennät viivaa ulkonurkasta. Vältä teräviä, kapeita viivoja. Harjoitus tekee nopeasti mestarin!

Lue myös:

9 x lomareissun helpot meikit ja voiteet – monitoimituotteet ovat käteviä matkalla

Kokeiltu: Keski-ikäinenkin voi aloittaa irtoripsien käytön vaikka paperisista perhosista

Kosmetologi: liiallinen sokerinsyönti näkyy ihossa – mutta ”sokerinaamasta” voi päästä eroon

Kohota kulmiasi! Luonnollinen on nyt trendikästä kulmakarvoissakin – neljä vinkkiä kevyeen muotoiluun

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt